Ανοίγουν κι άλλη οργανωμένη παραλία οι Τούρκοι στο Βαρώσι

Δεκαεννέα μήνες μετά το παράνομο άνοιγμα της περίκλειστης Αμμοχώστου στις 08 Οκτωβρίου του 2020, απτόητοι από τις διεθνείς αντιδράσεις και εκκλήσεις τήρησης των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, οι Τούρκοι συνεχίζουν τις εργασίες τους στην καρδιά του Βαρωσίου. 

Μετά τον εξωραϊσμό του Δημοτικού Κήπου και τη δημιουργία οργανωμένων παραλιών στον Άγιο Μέμνωνα και την Χρυσή Ακτή επί της Λεωφόρου Κένεντι, συνεργεία εκτελούν τα τελευταία 24ωρα εργασίες στην περιοχή του ξενοδοχείου King George. 

Βίντεο που ανήρτησε στο Facebook Ελληνοκύπριος πρόσφυγας από την Αμμόχωστο, καταγράφει μπουλντόζες να «στρώνουν» άμμο μπροστά από το σημείο όπου βρισκόταν μέχρι πρότινος το θρυλικό εστιατόριο “Φάληρο” (κατεδαφίστηκε πριν από ένα περίπου χρόνο) προκειμένου να δημιουργηθεί άλλη μια οργανωμένη παραλία.

Όπως μαρτυρούν και οι εικόνες, η νέα οργανωμένη παραλία φαίνεται πως θα εκτείνεται από το σημείο μπροστά από το “King George” μέχρι και την πολυκατοικία “Ωκεανία”. Στην έκταση αυτή, έχουν ήδη τοποθετηθεί δεκάδες πλαστικές ξαπλώστρες και ψάθινες ομπρέλες, από τους άντρες του λεγόμενου “δήμου” της Αμμοχώστου. 

Πρόκειται για άλλη μια προκλητική ενέργεια του κατοχικού καθεστώτος, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, κατά την οποία οι αρχές του ψευδοκράτους ευελπιστούν να προσελκύσουν ντόπιους και ξένους τουρίστες.

Πηγή: alphanews.live

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *