Βίντεο…Άγρια επεισόδια στον χώρο διαμονής ασυνόδευτων ανήλικων στην Πάφο

Ολοένα και σημαντικότερα προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται σε συνεχή πλέον βάση στην περιοχή όπου τους τελευταίους μήνες λειτουργεί η κλειστή δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων νέων από ξένες χώρες. Περίοικοι καταγγέλλουν αντικοινωνικές συμπεριφορές και οχληρία καθημερινά, ενώ την Παρασκευή το βράδυ καταγράφηκαν και τα σοβαρότερα επεισόδια από την ημέρα μεταφοράς των 150 ασυνόδευτων αλλοδαπών στην Πάφο.

Για ασήμαντο αφορμή σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας, δεκάδες νεαροί που διαμένουν στον χώρο που έχουν εγκατασταθεί, στην κεντρική περιοχή παρά τους Τάφους των Βασιλέων, συνεπλάκησαν για ώρες μεταξύ τους, προκαλώντας ανησυχία στην ευρύτερη περιοχή με τα κυνηγητά, το ξύλο και την χρήση αντικειμένων κατά αλλήλων.

Έντρομοι περίοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας, ενισχυμένες από μέλη της ΜΜΑΔ, έσπευσαν επί τόπου για να επιβάλουν την τάξη. Από τα επεισόδια δύο νεαροί τραυματίσθηκαν και χρειάσθηκε η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Πάφου όπου τους παρασχέθηκε περίθαλψη, ενώ αργά το βράδυ η κατάσταση στη δομή εξομαλύνθηκε.

Στην περιοχή παρέμεινε αστυνομική δύναμη για αποτροπή αναζωπύρωσης των επεισοδίων, ωστόσο κάτοικοι της περιοχής και καταστηματάρχες εμφανίζονται πλέον πολύ έντονοι για το κοινωνικό στάτους που παγιώνεται στην περιοχή. Ειδικά οι επιχειρηματίες των εκατοντάδων τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής διαμαρτύρονται για τις επιπτώσεις που προκαλούνται στην εικόνα της τουριστικής αυτής περιοχής της πόλης σε μια περίοδο, επισημαίνουν, που η τουριστική κίνηση έχει ανακάμψει για τα καλά μετά τους περιορισμούς της πανδημίας.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPhedonasPhedonos%2Fvideos%2F3200399453569241%2F&show_text=false&width=264&t=0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *