Προτείνει λύσεις ο Παπαγιάννης με αφορμή τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην Πάφο

Έξι λύσεις προτείνει ο βουλευτής τους ΕΛΑΛ Λίνος Παπαγιάννης, σε σχέση με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Πάφο μεταξύ αλλοδαπών και ξεήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Όταν πριν μερικούς μήνες η κυβέρνηση ήθελε να φέρει στην Αγία Νάπα 150 “ανήλικους” παράνομους μετανάστες στην καρδιά της τουριστικής περιοχής, αντιδράσαμε άμεσα και με την γενική κατακραυγή του κόσμου αποτρέψαμε την εγκατάσταση τους. Μετά το βίντεο που κυκλοφορεί από τους ίδιους “ανήλικους” ο κόσμος φωνάζει, με το δίκιο του. Η μεταφορά τους έγινε στην Πάφο λοιπόν.

Για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει:

1. Η κυβέρνηση να σταματήσει να δέχεται νέες αιτήσεις ασύλου.

2. Να ξεκινήσει η άμεση απέλαση κατά εκατοντάδες όλων των παράνομων μεταναστών.

3. Οι συμπατριώτες μας να σταματήσουν να εργοδοτούν και να ενοικιάζουν στον κάθε λογής κουβαλητό της Άγκυρας. Βγάζουν και τα μάτια τους, αλλά και τα μάτια όλων εμάς.

4. Το κράτος και τα κόμματα να σταματήσουν να δίνουν και να εγκρίνουν εκατομμύρια από την τσέπη του φορολογούμενου για να τα χορηγούν με τόση ευκολία στους παράνομους μετανάστες.

5. Πρέπει να θωρακιστεί η πράσινη γραμμή άμεσα για να σταματήσει σε απόλυτο βαθμό η νέα εισβολή των Τούρκων μέσω των λαθρομεταναστών.

6. Κάθε πολίτης πρέπει να ασκήσει όση πίεση μπορεί σε κάθε αξιωματούχο αυτού του κράτους για να αλλάξει μυαλά και φιλοσοφία. Η μεγαλύτερη πίεση πρέπει να ασκηθεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο που έχει την απόλυτη ευθύνη και εξουσία να διαχειριστεί το πρόβλημα.Έχουμε ξεπεράσει το 5.7% σε αιτητές ασύλου.

Το 2022 έχουν απελαθεί περισσότεροι από 1900 λαθρομετανάστες. Όταν καθημερινά 100 άτομα κατά μέσο όρο περνούν την πράσινη γραμμή, τότε με μαθηματική ακρίβεια χρειάζονται πολύ πιο αυστηρά μέτρα.Τα όσα έχω γράψει είναι οι θέσεις που καταθέσαμε σε κάθε αρμόδιο υπουργείο, κάθε εμπλεκόμενη επιτροπή και αυτά που φωνάζουμε εδώ και 15 χρόνια.

3 Replies to “Προτείνει λύσεις ο Παπαγιάννης με αφορμή τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην Πάφο”

  1. Δεν υπάρχει κρατος,πριν λιγες μέρες ήμουν ντουπαι,καθαρίστρια εκλεψε χρυσαφικα από σπίτι,σενεληφθει και ίσια για αεροδρόμιο όχι βλακειες
    από τις κυβερνήσεις μας

  2. Απελαση άμεσα χωρίς διαδικασία πριν 10 μέρες υπαλληλος (καθαρίστρια) στο ντουπαι συνεληφθει για κλοπη η απαντήση του κρατους εκεί , την πήραν στο. Χώρο διαμονης την αφησαν να παρη το διαβατήριο της και αεροδρόμιο αυτό είναι κρατος

  3. Πολύ καλά τα λέει !!όλα έξω από τα δόντια!! πράξεις όμως και εφαρμογές μηδέν! καμία ασφάλεια ούτε για τον κόσμο ούτε για τους εργαζόμενους στους χώρους αυτούς! ανευθυνότητα πλήρως! πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση! όχι επιδόματα! όχι αιτήσεις για πολιτικό άσυλο! όχι ενοικιάσεις σε σπίτια και χώροι φιλοξενίας! υποχρεωτικό τέστ ηλικίας! οι περισσότεροι ανήλικοι δήθεν είναι άνω των 18!δεν έχουν τίποτα έγγραφα επίσημα μαζί τους!οτι δηλωσεις είσαι σε αυτό το κράτος! οι εργαζόμενοι στους χώρους αυτούς κινδυνεύουν καθημερινά για τη ζωή τους αλλά δυστυχώς κανένας δε ακούει!μόνο σιωπή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *