ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΜΑΡΙΝΑ: «Είμαι πολύ χαρούμενος» λέει ο Καρούσος για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τους επιβάτες του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στην καινούργια Μαρίνα της Αγίας Νάπας. Η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για τη δημιουργία αγκυροβόλιου άρχισε να αποδίδει καρπούς.

Με γραπτή του δήλωση ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος εξέφρασε χαρά και ικανοποίηση για την υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στην Μαρίνα Αγίας Νάπας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω μια πρωτοβουλία που είχα αναλάβει προ ετών να δίνει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε προβεί στη δημιουργία λιμενικής περιοχής περιορισμένης χρήσης περί της Μαρίνας της Αγίας Νάπας και στην έκδοση τελωνειακού διατάγματος, ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν την Μαρίνα Αγίας Νάπας κρουαζιερόπλοια και να αποβιβάζονται επιβάτες. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε όλες τις Μαρίνες της Κύπρου προσβάσιμες προς όλα τα κρουαζιερόπλοια», αναφέρει ο κ. Καρούσος.

«Ευελπιστούμε ότι η σημερινή άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στην Μαρίνα της Αγίας Νάπας θα αποτελέσει την απαρχή για αύξηση της επισκεψιμότητας και προσέλκυση συγκεκριμένου τουρισμού, ενδυναμώνοντας έτσι το τουριστικό προϊόν της Επαρχίας Αμμοχώστου», ανάφερε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Συγκεκριμένα για την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων εκτός από τη δημιουργία του αγκυροβόλιου στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, θα προχωρήσει στη δημιουργία αγκυροβόλιου και στην Μαρίνα Παραλιμνίου, διευκολύνοντας έτσι την προσέγγιση κρουαζιερόπλοιων στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *