Mαρίνος Χατζιηβασιλείου στο ecosmoscy. “Eμείς οι…ψεκασμένοι σιγά σιγά δικαιωνόμαστε”

Toυ Γιώργου Παύλου

Να δίνεται αγάπη, να έχετε πίστη, όλα θα λάμψουν, όλα θα πάρουν το δρόμο τους, καλοσύνη, όλα γίνονται για ένα σκοπό, ακόμη και οι ψεκασμένοι δικαιώνονται. Αυτά ήταν τα λόγια του ηθοποιού Μαρίνου Χατζιηβασιλείου στο ecosmoscy.news.

1 Πως είναι Ο Μαρίνος του σήμερα;

Ο Μαρίνος του σήμερα είναι θετικός, αλλά και προβληματισμένος, όσο αφορά τις καταστάσεις που βιώνει η ανθρωπότητα. Όμως παραμένω θετικός, γιατί μετά την βραδινή σκοτεινή τρικυμία της θάλασσας μετά έρχεται η γαλήνη του πρωινού, και έτσι πάντα είμαι θετικός. Για παράδειγμα σήμερα ήρθα να κολυμπήσω στην θάλασσα για να ισορροπήσω, να ηρεμίσω.

2.Που βρίσκουμε σήμερα το Μαρίνο επαγγελματικά;

Φυσικά είμαι στο αγαπημένο μου Μεζεδοκαφενείο είναι το στέκι μου, η δουλειά μου, που το αγαπώ τόσο πολύ, εξίσου και το όνομα του ΄΄χωρίς άγχος ΄΄.  Επίσης κάνω δυο boots Kats με τον Μανώλη Αναστασίου τον Ανδρέα Βιολάρη και Κώστα Πρίγκιπα, είναι γνωστό ότι είμαι ανήσυχο πνεύμα και γενικός ψάχνω, βρίσκω, κάνω.

3. Τα τελευταία δυο χρόνια η ανθρωπότητα ταλαιπωρείται, ο Μαρίνος πως το βίωσε;

 Στη αρχή το είδα σαν μια νέα εμπειρία, ότι απλά πρέπει να το περάσουμε, πίστευα σε αυτά που μας έλεγαν. Αλλά μετά ψάχνοντας, διαβάζοντας, διαπίστωσα ότι δεν τρώμε αμάσητα ότι μας σερβίρουν, και φυσικά δεν έβλεπα ειδήσεις γιατί ακόμα μια φορά αποδείχτηκε ότι σπέρνουν το φόβο και μεγάλη παραπληροφόρηση. Και σιγά σιγά ανακάλυψα ότι υπάρχει ένα τεράστιο ψέμα, ένα καλοστημένο σχέδιο, το οποίον προγραμματιζόταν από καιρό, και φυσικά σιγά σιγά εμείς οι ψεκασμένοι δικαιωνόμαστε. Δεν το κρύβω ότι κάποια στιγμή είχα χάσει την ψυχραιμία μου, ένιωσα πληγωμένος γα όλα αυτά που έγιναν και ένας από τους σκοπούς του ήταν τα τρομάξουν τον κόσμο και να τους ακολουθήσουν  στο σχέδιο τους, αλλά  πιο πολύ θύμωσα που προσπαθούσαν να παρασύρουν το κόσμο στα σκοτεινά τους μονοπάτια , συμφέροντα. Είμαι πολύ αισιόδοξος όμως γιατί τίποτα δεν θα μείνει σκοτεινό, τίποτα μαύρο , το είδα πολλές φορές από τα κακά στο τέλος να βγαίνει κάτι κάλο, και πιστεύω στο θεό, θεωρώ πως ο θεός επιτρέπει να γίνουν αυτά για να καθαρίσουν τα κακά και α έρθουν τα καλά τα καθαρά, είναι ένας τρόπος ανάτασης. Πριν την ψεύτικη πανδημία υπήρχε το μισός η κακιά η ζήλια και όλα αυτά, τώρα όμως γίνετε ο καθαρισμός και καταλάβεις ποιοι είναι οι αληθινοί άνθρωποι, μέσα στο σκοτάδι φαίνονται κεράκια που φωτίζουν το σκότος μέχρι να έρθει το πρωί που θα βγει το φως… !!!

4. Με όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία δυο χρόνια, και ειδικά όταν είδαμε να διαχωρίσουν ανθρώπους σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, και εσύ είσαι ένας άνθρωπος όλο φως, ηθοποιός θέατρο, τηλεόραση και στο χώρο της εστίασης, είδαμε να ξεσπά μια θύελλα αντιδράσεων  όταν απαγόρευσαν στους μη εμβολιασμένους να μπαίνουν σε θέατρα και εστίαση,  με την να απόφαση σου να κλείσεις το μεζεδοκαφενείο σου γιατί δεν δέχτηκες τον διαχωρισμό. Μίλησε μας λίγο για αυτό.

Είχα να επιλέξω, η να αφήσω ανοικτή την επιχείρηση μου και να διαχωρίσω κόσμο, λες και είμαι αστυνομικός η δικτάτορας, αλλά αν είχε τα κότσια και τα λεφτά η κυβέρνηση γιατί δεν έβαλε σε κάθε σημείο αστυνομία να ελέγχει …. Και απαιτούσε από εμάς να το κάνουμε αυτό, εμείς το ψωμί μας θέλουμε να βγάζουμε τίμια για ζήσουμε τις οικογένειες μας, τα παιδία  μας, ήταν το χειρότερο που έκαναν με το διαχωρισμό και έτσι βεβαιώθηκα ότι είμαι  στην σωστή πλευρά, αλλά το πιο ανήθικο ήταν που με το τρόπο τους έκαναν το κόσμο να ρουφιανέυει ο ένας το άλλο. Όπου  υπάρχει ρουφιανιό υπάρχει και καταστροφή, όπως κάποια άτομα σε εξουσία που δεν γνωρίζουν τι να κάνουν και απλά καταστρέφουν. Επέλεξα να χάσω λεφτά και ας χρεοκοπούσε η επιχείρηση  μου, αλλά με το κεφάλι μου ψηλά.  Το προσωπικό συμφέρον και τα χρήματα είναι δευτερεύον , αυτό έμαθα και στα παιδία  μου. Αν μου έλεγαν να βάλω μέσα στο μαγαζί μου μόνο μη εμβολισμένους πάλι έτσι θα αντιδρούσα, δεν ανέχομαι το διαχωρισμό και την δικτατορία.

5. Πως αντιμετωπίζει ο κόσμος τον Μαρίνο;

Ευτυχώς βλέπω το κόσμο να μου μιλά  λες και είναι συγγενείς, αδελφός, φίλος, αυτό με κάνει χαρούμενο, και ευτυχώς αυτό που θέλω να δώσω στον κόσμο το πιάνει, και το εισπράττω στο πολλαπλάσιο αυτό είναι ευλογία. Όταν συναντάς ανθρώπους και σου λένε γιε μου σε ευχαριστούμε είναι το πιο όμορφο. Το όνειρο μου το ένστιχτο μου να γίνω ηθοποιός δεν με άφησε, με δικαίωσε στο ακέραιο, ίσως ο κάθε άνθρωπος έρχεται για μια αποστολή, και πιστεύω ο θεός μου έδωσε ταλέντο να το χαρίσω στο πολλαπλάσιο και να κάνω κόσμο να χαμογελάει.

6. Ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στο κόσμο από το Μαρίνο;

Να είναι πάντα ο εαυτός τους, να μην βλέπουν ποτέ ειδήσεις, να είναι θετικοί όλο αγάπη, να πιστεύουν στην ελπίδα και τον θεo, ο θεός  ποτέ δεν μας αφήνει και ξέρει πολύ καλά τι κάνει, απλά είναι κάποιες  δοκιμασίες που πρέπει να γίνουν και θα πέρασαν για κάτι καλύτερο, και θαύματα πάντα γίνονται.                               

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *