5 μέρες με 5 νεκρούς σε τροχαία…”Nα έρχεστε στον τάφο μου” έγραψε μια μέρα πρίν ο άτυχος Βίκτωρας

Το νήμα της ζωής άλλων δύο συνανθρώπων μας κόπηκε άδικα στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα επί της οδού Ηρώων στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Το διπλό θανατηφόρο που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Κύπρο, ανεβάζει δραματικά τον αριθμό των θυμάτων που ενεπλάκησαν σε δυστυχήματα από την αρχή του έτους στα 21. Μέσα σε πέντε μέρες, από το πρωί του Σαββάτου, χάθηκαν πέντε ανθρώπινες ζωές, με κύριο υπαίτιο τον ανθρώπινο παράγοντα.

Νεκροί από το τροχαίο που σημειώθηκε χθες, οι δύο μοτοσικλετιστές Βίκτωρας Κουρουφέξης 23 ετών και ο Χριστάκης Κολοκασίδης 68 χρόνων από τη Λευκωσία.

Ο νεαρός είχε αγάπη για τις μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες, αλλά «έσβησαν» νωρίς τα όνειρά του στην άσφαλτο. Ο άτυχος Χριστάκης καταλείπει δύο παιδιά και η βόλτα με την μοτοσικλέτα του γιού του έμελλε να ήταν η τελευταία.

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε ο 23χρονος, μια ημέρα πριν από τον θάνατο του, ο οποίος ανάρτησε φωτογραφία της μοτοσικλέτας του, συνοδευόμενη από λόγια προς τους φίλους του για τη μέρα του θανάτου του.​​

​Συγκεκριμένα, o άτυχος Βίκτωρας έγραψε «αν πεθάνω μια ημέρα πάνω στο τιμόνι, να φοράτε άσπρα και να βαράτε κόφτες. Να έρχεστε στο τάφο μου και να λέτε τα νέα σας. Να βγαίνετε να διασκεδάζεται και να χαμογελάτε συνέχεια σαν να και είμαι και εγώ εκεί. Να θυμάστε όσα περάσαμε και να χαμογελάτε»

One Reply to “5 μέρες με 5 νεκρούς σε τροχαία…”Nα έρχεστε στον τάφο μου” έγραψε μια μέρα πρίν ο άτυχος Βίκτωρας”

 1. Έφυγαν πριν να ζήσουν το χάος πού ακολουθεί.
  Ο Θεός αυτό διάλεξε , για τούς δικούς τού λόγους…
  Και αυτό έγινε.
  Όποια ψυχή έχει αγάπη Και καλοσύνη μέσα τής , δεν χάνετε.
  Το καλό αναγεννιέται.
  Να είναι ελαφρύ το χώμα πού θα τούς σκεπάζει , Και είθε η Πύλη τού παράδεισου να είναι ανοικτή Για τής ψυχές τούς !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *