Συνομωσία Αστυνομικού-βαρυποινίτη για «εξόντωση» της καταγγέλλει η Αριστοτέλους. «Να μη μιλά για πάταξη εγκλήματος»

Πρωτοφανές και πρωτάκουστο σκάνδαλο διαφθοράς στις τάξεις της Αστυνομίας καταγγέλλει η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, υψηλόβαθμο ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας μιλούσε παράνομα με βαρυποινίτη ζητώντας του να του εξασφαλίσει πληροφορίες, βίντεο και στοιχεία από την προσωπική της ζωή ώστε να την πλήξουν και να την απομακρύνουν από τη θέση την οποία κατέχει.

Την υπόθεση, όπως ανέφερε μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ανέλαβε ομάδα δικηγόρων η οποία έχει ενώπιον της στοιχεία για τη διάπραξη των αδικημάτων ώστε να προβούν στις ανάλογες καταγγελίες και να ζητήσουν τον διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για διερεύνηση της υπόθεσης.

Η κυρία Αριστοτέλους ανέφερε, ότι η επικοινωνία του αξιωματικού με τον βαρυποινίτη, που καταδικάστηκε σε φυλάκιση για υπόθεση ναρκωτικών, ήταν σχεδόν καθημερινή. Ερωτηθείσα για το κίνητρο του δήλωσε άγνοια και παρέπεμψε για απάντηση στον ίδιο.

«Υπάρχουν διάφορα μηνύματα που αφορούν σε υποσχέσεις για κλείσιμο υποθέσεων, για απόλυση υπό όρους, για χρηματισμό με ανταλλάγματα», όπως ανέφερε.

Κληθείσα να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, που δημοσίευσε την καταγγελία, ότι ενδέχεται να ζητήσει την απομάκρυνση της από τα καθήκοντα της ανέφερε ότι στο παρόν στάδιο είμαι στις Φυλακές και σκοπεύω να παραμείνω.

Η κυρία Αριστοτέλους ανέφερε ότι σύντομα θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας αρχής που είναι η Νομική Υπηρεσία.

Μάλιστα έστειλε και μήνυμα στο υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας λέγοντας ότι «αντί να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να λέει ότι στόχος είναι η πάταξη του εγκλήματος, να συνδράμει κι όχι να συνωμοτεί».

Τα όσα και δημόσια κατήγγειλε η Διευθύντρια των Φυλακών θα κληθεί να αναφέρει και ενώπιον της Αστυνομίας για να προχωρήσει η διερεύνηση.

Πηγη: cyprustimes.com

One Reply to “Συνομωσία Αστυνομικού-βαρυποινίτη για «εξόντωση» της καταγγέλλει η Αριστοτέλους. «Να μη μιλά για πάταξη εγκλήματος»”

  1. Άννα…
    Αν βρίσκεσαι σε αυτό το νησί πού λέγετε Κύπρος…
    Είσαι διευθύντρια τον κεντρικών φυλάκων τής Κύπρου…
    Και ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι η εγκληματικότητα προέρχεται από κάποιους από αυτούς πού υποτίθεται ότι την κυνηγάνε…
    Τότε λυπάμαι για σένα , αλλά είσαι αλλού ξημερωμένη !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *