Έστειλε επιστολή στον Υπ. Υγείας, δεν έλαβε καμία απάντηση. Υπέστη μυοκαρδίτιδα ο 26χρονος γιος της μετά το εμβόλιο

Επιστολή προες τον Υπ Υγείας έστειλε γυναίκα, η οποία όπως αναφέρει στο ecosmoscy.news, δεν έχει λάβει καμία απάντηση απο τον Υπ. Υγείας, μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της η γυναίκα, ο 26χρονος γιος της – μετά απο τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της pfizer, υπέστη μυοκαρδίτιδα, μετά και την δίαγνωση που έγινε απο τους γιατρούς.

Συγκεκριμένα η γυναίκα αναφέρει στην επιστολή της:

 «Ο 26χρονος γιος μας, ενώ δεν ήθελε αρχικά να εμβολιαστεί , αποφάσισε τελικά να εμβολιαστεί, λόγω του έμμεσου εξαναγκασμού, αφού μεταξύ άλλων δεν μπορούσε να συναντά τους φίλους του, εφόσον στα πλείστα μέρη που συναντιούνται οι νέοι υπήρχε απαγορευτικό για τους ανεμβολίαστους, πολλά δε άλλα μέτρα τους καθιστούσαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, στερώντας τους τα προνόμια που είχαν οι εμβολιασθέντες.

Πιο συγκεκριμένα ο 26χρονος έκανε την πρώτη δόση, τον Δεκέμβριο του 2021, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. όπως αναφέρει η μητέρα του νεαρού, λίγο καιρό μετά ασθένησε και στις 26 Μαρτίου 2022 έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. “Τις πρώτες μέρες του Απριλίου ένοιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Σε ένα εικοσιτετράωρο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Ξύπνησε με πόνους στο στήθος, μούδιασμα στο χέρι και πόνο στην κάτω γνάθο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τελικά διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, η οποία προκλήθηκε από το εμβόλιο, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του καρδιολόγου” κατλήγει η γυναίκα. «Εικόνα οξείας μυοκαρδίτιδας με διατηρημένη συστολική λειτουργία της αριστερής κοιλίας, με σημεία ενεργούς φλεγμονής, πιθανέστερα μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλιο κατά του COVID-19» αναφέρεται στην διάγνωση της μαγνητικής τομογραφίας.

Η γυναίκα, της οποίας η ιστοσελίδα μας κατέχει τα στοιχεία, αλλά δεν τα δημοσιέυει για ευνόητους λόγους, περιμένει απλά μια απάντηση απο τον Υπ. Υγέιας, στην ευγενική επιστολή που έστειλε προς τον Υπουργό. Σημειώνεται ότι ο 26χρονος, δεν μπορεί να κάνει πράγματα τα οποία έκανε παλιά, ενώ η μητέρα του αναφέρει πως τώρα άρχισε να έχει μια μικρή βελτίωση. Τέλος να επισημάνουμε ότι ο 26χρονος παίρνει αγωγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *