Η ανατριχιαστική περιγραφή του κ. Σωτήρη λίγο πριν φύγει απο την ζωή

Μια ανατριχιαστική περιγραφή εδωσε φροντίστρια η οποία εργάζεται σε κέντρο αποκατάστασης στην ιστοσελίδα μας.

Όπως περιγράφει η κ. Μαίρη, στο κέντρο όπου και η ίδια εργάζεται εδώ και μερικά χρόνια, ως φροντίστρια, βρισκόταν ένας κύριος ο οποίος έπασχε απο καρκίνο, και μερονυχτίς σφάδαζε απο τους πόνους.

Η κ. Μαίρη, αναφέρει πως ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα απο μόνος του, ούτε καν να φορέσει τα παππούτσια του.

Η ίδια συγκλονισμένη για το συμβάν που έζησε ως αυτόπτης μάρτυρας, πριν απο μερικά χρόνια, ανέφερε στο ecosmoscy.news πως ένα βράδυ η οποία ήταν επι καθήκον, ξύπνησε στις τέσσερις το πρωί για να φροντίσει τους αρρώστους. Όταν ξαφνικά μπήκε στο δωμάτιο του κ. Σωτήρη βρήκε τον ίδιο, να κάθεται στο κρεβάτι ντυμένο, φορώντας παππούτσια. Η ίδια όπως περιγράφει τον ρώτησε με απορία: “Mα κ. Σωτήρη μου, ποιος σε έντυσε; Αφού κόμα εν επέρασα πυ το δωμάτιο σου” με τον ίδιο να απαντά: “Ήρτεν μια όμορφή γυναίκα με τα άσπρα, έλαμπεν. Έντυσεν με τζιαι επήρε με πάνω να δω πως είναι. Ήταν πανέμορφα Έτσι ομορκια εν είδα ποττε”. της ανάφερε όπως η ίδια εξιστορεί.

Λίγες μέρες μετά όπως αναφέρει η κ. Μαίρη, ήταν και πάλι στην δουλεία και πλησίασε τον κ. Σωτήρη, και του είπε: “Άτε κ. Σωτήρη μου, σήκου να πάμε να φάεις”. Η ίδια αναφέρει πως αν και δεν θυμάται καλά, ήταν η μέρα της αναλήψεως του Σωτήρος, ή μια μέρα πριν, με τον κ Σωτήρη να της απαντά: “Oι κόρη μου, εγώ σήμερα εν να φύω”. Η ίδια, με απορία τον ρώτησε : “Μα τι λαλείς κ. Σωτήρη μου, που εν να πάεις”, με τον κ. Σωτήρη να της απαντά, : ” Εν να ρτει τζιείνη όμορφη κοπέλα να με πιάει να φύουμε”.

Η κ. Μαίρη δεν έδωσε σημασία, ωστόσο ο κ. Σωτήρης, λίγες ώρες αργότερα έφυγε για το μακρύ ταξίδι. Η ίδια όπως αναφέρει εμφανώς συγκινημένη, είναι κάτι που θα της μείνει για πάντα στο μυαλό το συγκεκριμένο συμβάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.