“Πνιγμένοι” μέχρι το λαιμό οι πολίτες, τα κατεχόμενα η λύση τους

“Δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα” αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν μέσω του ecosmoscy.news, οι πολίτες, οι οποίοι καταφεύγουν ολοένα και περισσότεροι στα κατεχόμενα, ως μια ανάσα ανακούφισης ως προς τα προς το ζην.

Κάυσιμα, αγαθά πρώτης ανάγκης, και όλα τα υπόλοιπα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, με τους πολίτες να καταφεύγουν στα κατεχόμενα, σχεδόν για τα πάντα πλέον.

Αν και ζήτησαν επανελλειμενα βοήθεια και λύση απο τους αρμοδίους οι οποίοι διαμηνύουν πως “κάνουν ότι περνά απο το χέρι τους για να αντισταθμίσουν την ακρίβεια”, ωστόσο οι πολίτες δεν βλέπουν κανένα αποτέλεσμα με μοναδίκη τους διέξοδο να είναι τα κατεχόμενα.

 Στο μεταξύ τρομακτική αναμένεται η αύξηση και στην τιμή του ρεύματος για την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου, αφού σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Καταναλωτών, θα είναι αυξημένη κατά 71% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021, με τους καταναλωτές να κληθούν να πληρώσουν 24% περισσότερα από ότι πλήρωσαν στον προηγούμενό τους λογαριασμό.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των πρατηριούχων εξέφρασε την πεποίθηση πως εαν συνεχίσει η κατασταση ως έχει μεχρι το τέλο του χρόνου “θα δούμε πολλα πρατήρια να κλείνουν”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *