Ομολόγησε 3 βιασμούς…Ακούει την ποινή του στις 31 Αυγούστου

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου όρισε την 31η Αυγούστου ως ημερομηνία κατά την οποία νεαρός ηλικίας 22 ετών, θα απαντήσει σε κατηγορίες που αφορούν τρεις βιασμούς γυναικών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένο ο νεαρός να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ωστόσο στην προηγούμενη δικάσιμο, στις 14 του μήνα, είχε ζητήσει νομική αρωγή, αίτημα που έγινε αποδεκτό από το Κακουργιοδικείο.

Το Σώμα είχε ζητήσει επίσης έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του και ορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης του και ορίστηκε η 31η Αυγούστου για απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σημειώνεται ότι τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο νεαρός αφορούν αρπαγή ή απαγωγή με σκοπό να υποβληθεί πρόσωπο σε σεξουαλική κακοποίηση, απαγωγή, βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης και άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι την περίοδο μεταξύ 18 Απριλίου και μέσα Μαΐου, η Αστυνομία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου δέχθηκε τρεις καταγγελίες από τουρίστριες που διέμεναν στην Αγία Νάπα, ότι άγνωστο πρόσωπο τις βίασε.

Η Αστυνομία εξασφάλισε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης οπτικά πλάνα και μία από τις παραπονούμενες φέρεται να αναγνώρισε τον 22χρονο ως το άτομο που κατήγγειλε για τον βιασμό της.

Πολίτης φέρεται να αναγνώρισε τον 22χρονο από φωτογραφία και έδωσε πληροφορίες για τον χώρο διαμονής του, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 22χρονος φέρεται να παραδέχθηκε στην Αστυνομία τους τρεις βιασμούς των επισκεπτριών που υπέβαλαν καταγγελία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *