ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ…Μεθυσμένοι φώναζαν και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Σε δύο συλλήψεις για αδικήματα πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, διασάλευσης της ειρήνης, μέθης, δημόσιας εξύβρισης, και επίθεσης κατά αστυνομικού προχώρησε η Αστυνομία στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, άντρας ηλικίας 21 ετών, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας που διενεργούσαν πεζή περιπολία σε περιοχή της Αγίας Νάπας, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, να κινείται απειλητικά εναντίον διερχόμενων πολιτών και να τους φωνάζει, προκαλώντας ανησυχία. Αυτός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου, ο οποίος την ίδια ώρα επιτέθηκε εναντίον ενός από τα μέλη της Αστυνομίας, σπρώχνοντας τον με τα χέρια του.

Νωρίτερα, στην περιοχή της Πλατείας Αγίας Νάπας, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη άντρα 22 ετών, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου από μέλη της Αστυνομίας, άρχισε να φωνάζει προκαλώντας ανησυχία, ενώ επίσης επιτέθηκε εναντίον ενός από τα μέλη της Αστυνομίας, σπρώχνοντας τον με τα χέρια του.

Ο 22χρονος αρχικά υποβλήθηκε σε έλεγχο από τα μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο που κινείτο στην περιοχή. Στην κατοχή του δεν ανευρέθηκε οτιδήποτε επιλήψιμο.

Οι δύο άντρες τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας να διερευνά τις δύο υποθέσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *