ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η 11χρονη Αλεξία που φτιάχνει κομποσχοίνια απο χάντρες για τον μικρό Κυριάκο

Μιχάλης Αντωνίου

Είναι φορές που τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν το μεγαλείο, ενός παιδιού, που διακατέχεται απο έντονα συναισθήματα αλληλεγγύησς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο της.

Η μικρή Αλεξία , αν και είναι μόλις 11 ετών, μόλις άκουσε για την ιστορία του μικρού Κυριάκου ο οποίος πάσχει απο καρκίνο και δίνει τώρα μάχη για δεύτερη φορά, ευαισθητοποιήθηκε και άρχισε να φτιάχνει κομποσχοίνια απο χάντρες.

Η μητερα της μικρής κ. Ανδριάνα, η οποία κατάγεται απο την Ρουμανία μίλησε στο ecosmoscy.news για την συγκινητική πρωτοβουλία που πήρε η μικρή. “Μόλις άκουσε για τον 11χρονο Κυριάκο ότι πάσχει απο καρκίνο, ευαισθητοποίηθηκε και άρχισε απο μόνη της να φτιάχνει κομποσχοίνια απο χάντρες, σε μια προσπάθεια να συνεισφέρει οικονομικά όσο μπορεί στα έξοδα που θα χρειαζόταν ο μικρός Κυριάκος για να μεταβεί στην Γερμανία

Σε ερώτηση αν τα κομποσχοίνια έιχαν κάποια συγκεκριμένη τιμή, η κ. Ανδριάνα απάντησε πως: “Δεν έιχε κάποια συγκεκριμένη τιμή. Απλα τα έφτιαχνε και τα πωλούσε, και έδινε ο καθένας όσα μπορούσε, για να μαζέψει κάποια χρήματα και να βοηθήσει τον μικρό Κύριακο.

Tέλος η κ. Ανδρίανα θέλησε να ευχαριστήσει τον Διευθυντή του Nissi blue όπου και εργάζεται όπου και στήριξε την πρωτοβουλία της 11χρονης κόρης της.

Ομολογουμένως δεν συναντάς ευκολά και αξίζει ενα τεράστιο μπραβο στην μικρή για τις ευαισθησίες της, αλλά και για την ανατροφή που της έδωσαν οι γονείς της!

2 Replies to “ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η 11χρονη Αλεξία που φτιάχνει κομποσχοίνια απο χάντρες για τον μικρό Κυριάκο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *