Υπουργικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει τη Δευτέρα στην εξοχική κατοικία του Προέδρου

Γραπτή δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέα Ιωσήφ, αναφέρει ότι την προσεχή βδομάδα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συσκέψεις, συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και άλλες συναντήσεις. “Στην ατζέντα του Προέδρου Αναστασιάδη περιλαμβάνονται ανοικτά ζητήματα για τα οποία η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να δώσει λύσεις, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο συμφέρον”, αναφέρεται.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στην εξοχική προεδρική κατοικία στο Τρόοδος. Της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου θα ακολουθήσει γεύμα που παραθέτει το προεδρικό ζεύγος στα μέλη της Κυβέρνησης.

Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, στις 9.30 και στις 11 το πρωί έχουν προγραμματιστεί δύο συσκέψεις στις οποίες θα συζητηθεί το θέμα των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου. Στην πρώτη σύσκεψη κλήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού. Στη δεύτερη σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι κοινότητες της περιοχής Μιτσερού. Στις  συσκέψεις θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Την Παρασκευή, 26 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί σε δείπνο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού.

Την Κυριακή, 28 Αυγούστου, ο Πρόεδρος θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα – τομεάρχη της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Παρίδη, στην Αναφωτία. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *