Έστειλαν επιστολή για κατεδαφίσεις σπιτιών που…κρίνουν ακατάλληλα. Βγάζουν έξω 82χρονη

Εταιρεία ενοικίασης σπιτιών, θα προχώρησει σε λήξη της συμφωνίας μεταξύ των ενοίκων, στις 31 Ιανουαρίου του 2023, σύμφωνα με την επιστολή που απέστειλε προς τους ενοίκους της, και τους καλεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία να εκκενώσουν πλήρως την κατοικία την οποία κατέχουν ή διαμένουν σε αυτή στον οικισμό της εταιρείας σε συγκεκριμένη περιοχή.

Στην επιστολή αναφέρεται εξίσου, πως κατα την ανω ημερομηνία η Εταιρεία θα προχωρήσει χωρίς προειδοποίηση, σε κατεδάφιση κατοικιών και υποστατικών κατόπιν σχετικής άδειας η οποία έχει ήδη εξασφαλισθεί.

Ενημερωνούν επίσης πως στην συγκεκριμένη ημερομηνία, η Εταιρεία είναι αναγκασμένη να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς όλες τις οικίες και υποστατικά.

Τέλος, κλείνουν με παράκληση όπως βεβαιωθούν, ότι η εκκένωση των κατοικιών θα είναι πλήρης, μέχρι την αναφερόμενη ημερομηνία, καθώς και για τυχόν ζημιές ή καταστροφή αντικειμένων που θα παραμείνουν εντός της οικίας η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Βγάζουν εξώ μέχρι και 82χρονη

Σε επικοινωνία που είχαμε με συγγενή ατόμου που διαμένει σε υποστατικό της εν λόγω εταιρείας αναφέρει πως: “Η πεθερά μου είναι 82 ετών. Μένει εκεί τα τελευταία χρόνια και έρχονται να την βγάλουν έξω; Αυτοί οι άνθρωποι που θα παν;” ενώ ανέφερε πως το μόνο που μπορεί να κάνει η εταιρεία είναι να τους δώσει διορία το πολύ ένα δίμηνο.

” Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, σκεφτόμαστε να απευθυνθούμε στην μέριμνα. Δεν είναι δυνατό να αφήνουμε στον δρόμο άτομα εν έτει 2022″ καταλήγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *