Αίθριος αλλά… με βροχές ο καιρός σήμερα

Hλιος με βροχές περιλαμβάνει το καιρός σήμερα κυρίως στο εσωτερικό με τον υδράργυρο να φθάνει τους 34 βαθμούς στο εσωτερικό. Άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται ωστόσο να σημειωθεί τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά, το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό, για να κυμανθεί γενικά κοντά αλλά κατά τόπους λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *