Δίωρη στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ Λεμεσού. Διαμαρτύρονται για τον ξυλοδαρμό ιατρού

Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται από τις 9 μέχρι τις 11 σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου εις ένδειξη συμπαράστασης προς το προσωπικό του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Όπως αναφέρουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θέλει να συμπαρασταθεί με τον τρόπο αυτό στους συνάδελφους τους στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για τον ξυλοδαρμό ιατρού και νοσηλευτών.

Στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Πάφου θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχονται επιθέσεις από ασθενείς ή συγγενικά τους πρόσωπα στον χώρο εργασίας τους, καλώντας την Πολιτεία να λάβει τα δέοντα μέτρα.

Καταδικάζει η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι.

Σε χθεσινή της ανακοίνωση η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι «καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εις βάρος Ιατρού εν ώρα καθήκοντος στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού».

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας διεξάγεται αυτή τη στιγμή, μέχρι τις 11:00 το πρωί δίωρη στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Κατά τη στάση εργασίας υπάρχει προσωπικό ασφαλείας.

Ο ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. καλεί κάθε αρμόδιο «να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα ΤΑΕΠ αλλά και στα Δημόσια Νοσηλευτήρια γενικότερα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *