Ο γάμος του Μαυρίκιου ζωντανά λεπτό προς λεπτό; Όταν η δημοσιογραφία χάνει την ουσία της

Ο γάμος της χρονιάς. Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τον γάμο Μαυρίκιου Ιλάειρας. Αποκλειστικές φωτογραφίες απο τον γάμο της χρονιάς. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τον γάμο Μαυρίκιου Ιλάειρας.

Αυτοί ηταν μερικοί απο τους τίτλους διαδυκτιακών εφημερίδων για τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, μια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Monte Caputo στην Λεμεσό.

Ένας γάμος που περιείχε χλιδή, επώνυμους και μια πενταόροφη τούρτα.

Το θέμα είναι γιατί ένας γάμος δύο άνθρώπων πρέπει να απασχολεί τα ΜΜΕ τόσο πολύ. Και εδώ είναι που η δημοσιογραφία χάνει την ουσία της.

Γιατί ούτε ο Μαυρίκιος φταίει, ούτε η Ιλαέιρα, ούτε και τα χρήματα που έχουν και μπορούν να τα ξοδεύουν όπως επιθυμούν (γούστο τους, καπέλο τους).

Προσωπικά θεωρώ πως για όλο αυτό ευθύνονται οι λειτουργοί του τύπου που εκθέτουν δύο ανθρώπους, ανεξαρτήτως με τις δηλώσεις που έκαναν στο παρελθόν, απλά και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή και να πάρουν κλικς. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας.

Μακάρι τα παιδιά να ζήσουν ευτυχισμένα, αλλά οι λειτουργοί του τύπου κάλο είναι να μην προκαλούν. Γιατί δεν είναι το ζεύγος που προκαλεί, επειδή έχει χρήματα και μπορεί να τα ξοδέψει όπως θέλει, αλλά οι δημοσιογράφοι, που ασχολούνται με θέματα που προκαλούν την οργή του κόσμου την ώρα που οι πλείστοι ούτε τα απαραίτητα δεν έχουν.

Λίγος σεβασμός προς τους πολίτες. Δεν ζήτουν κάτι παράλογο. Πολλοί παντρεύονται. Να ασχοληθούμε με κάτι επι της ουσίας ζητούν οι πολίτες και έχουν δίκαιο.

Όσο για τα παιδιά, να ζήσουν ευτυχισμένοι. Βίον ανθόσπαρτον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *