“Μας άφησαν στο έλεος του Θεού. Μόνο υποσχέσεις” Ξεσπά ο γιος της αδικοχαμένης Μαρίας Ακσού

Μιχάλης Αντωνίου

Πέντε μήνες έχουν περάσει απο τον χαμό της άτυχής Μαρίας Ακσού, η οποία έχασε την ζωή της στις Πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η άτυχη γυναίκα, όπως είχαμε αναφέρει, πήγε στις πρώτες βοήθειες, με αφόρητους πόνους στο στήθος. Εκεί, σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε ο γιος της Ζαχαρίας Ακσού, της ζήτησαν να επιδείξει safepass, ή αρνητικό rapid test, ενώ ο άνδρας της, ζήτησε απο τον φρουρό, να τον αφήσει να περάσει και ότι θα του τα έφερνε να του τα δείξει.

Τελικα αφού πέρασε, κατα την αναμονή της στις πρώτες βοήθειες, ο άνδρας της ζητούσε απο τον γιατρό να την εξετάσει, αφού είχε έντονους πόνους, με αποτέλεσμα η γυναίκα να σωριαστεί στο έδαφος και να χάσει την ζωή της. Όλα έγιναν, όπως καταγγέλουν μέσα σε 10-15 λεπτά, ρνώ ο άνδρας της άτυχης Μαρίας, ήταν αυτός που προσπαθούσε να της κάνει ανάνηψη.

Σήμερα, και αφού έχουν περάσει 5 μήνες, ο γιος της Ζαχαρίας αναφέρει στο ecosmoscy.news. “Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Απο τότε που πέθανε η μητέρα μου δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως βοήθεια. Μόνο δύο φορές ήρθε το γραφειο ευημερίας στο σπίτι μας, όταν ήταν οι πρώτες μέρες. Μας έχουν κόψει το ΕΕΕ και το επίδομα ορφάνιας”.

Μάλιστα ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας αναφέρει πως σε εκδήλωση που έτυχε να παρευρεθεί, βρισκόταν και ο Υπουργός Υγείας, με τον πρώτο να πηγαίνει προς το μέρος του για να του ζητήσει έστω μια εξήγηση. “Σε εκδήλωση που παρευρέθηκα, ήταν και ο Υ.υγείας. Προσπάθησα να τον προσεγγίσω, χωρίς ωστόσο ανταπόκριση. Τελικά κανείς δεν μπορεί να βρεί το δίκιο του σε αυτό τον τόπο” καταλήγει ο γιος της άτυχης γυναίκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *