Δίχρονο αγοράκι κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε 18μηνο παιδάκι που διέλαθε το βράδυ της Πέμπτης της προσοχής των γονιών του και εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα ξενοδοχειακού καταλύματος στην Γεροσκήπου όπου διαμένει με τους γονείς του, με την κατάστασή της υγείας του να είναι ικανοποιητική.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την 1η Σεπτεμβρίου του 2022 και ώρα 20:30 σε παραλιακό ξενοδοχείο στην Γεροσκήπου, ζευγάρι επισκεπτών ηλικίας 34 χρόνων οι οποίοι έχουν τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 13 χρόνων, 7 χρόνων και 18 μηνών, και ενώ βρίσκονταν στο ξενοδοχείο, σε κάποιο στάδιο το 18μηνών παιδάκι τους, διέλαθε της προσοχής τους.

Στην συνέχεια, το αναζήτησαν και εντοπίστηκε έγκαιρα από άλλο ένοικο του ξενοδοχείου να επιπλέει στην πισίνα. Ανασύρθηκε και ακολούθως, δεύτερος ένοικος ο οποίος γνωρίζει από πρώτες βοήθειες, παρείχε στο παιδάκι τις πρώτες βοήθειες  με αποτέλεσμα αυτό να επανέλθει.

Το 18μηνο παιδάκι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως μόνο για προληπτικούς λόγους και για παρακολούθηση μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι ικανοποιητική. 

Σημειώνεται πως η πισίνα ήταν κλειστή και εκτός λειτουργίας λόγω της ώρας.

Το επεισόδιο διερευνάται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *