Ξανα στο προσκήνιο ο διευθυντής με τα κουρέματα. Πρώτη μέρα με αποβολές

Με προβλήματα ξεκίνησε η σχολική χρονιά σε Γυμνάσιο στη Λάρνακα, αφού ξαναχτύπησε ο διευθυντής με τα κουρέματα καθώς φαίνεται να προχώρησε σε αποβολές δεκάδων μαθητών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο διευθυντής του Γυμνασίου υποδέχθηκε τους μαθητές για την πρώτη μέρα στο σχολείο, ωστόσο δεν δέχθηκε όσους δεν είχαν ευπρεπή εμφάνιση, σύμφωνα με τα κριτήρια του, δείχνοντάς τους την πόρτα εξόδου.

Οι ίδιος πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για περίπου τριάντα πρόσωπα, τα οποία είχαν κόμμωση που δεν άρμοζε στην εμφάνιση μαθητών κατά την κρίση του. Για το περιστατικό, ενημερώθηκε ο σύνδεσμος γονέων του σχολείου, αλλά και ο παγκύπριος σύνδεσμος, ο οποίος ζήτησε στοιχεία για να επιβεβαιώσει εάν ήταν ορθή ή όχι η απόφαση του διευθυντή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά ο εν λόγω διευθυντής δεν είχε δώσει απολυτήρια σε αριθμό μαθητών, λόγω του κουρέματός τους.

Yπενθυμίζεται ότι οι μαθητές είχαν παρουσιαστεί στην τελετή αποφοίτησης με ξυρισμένο το κεφάλι και στην κορυφή του κεφαλιού τους είχαν μαλλιά, ένα κούρεμα που αποτελεί μόδα. Ο διευθυντής είχε ενημερώσει από προηγουμένως τόσο τους μαθητές, όσο και τους γονείς ότι έπρεπε να παρουσιαστούν με ευπρεπή εμφάνιση στην τελετή και στην θέα τους, θεώρησε πως το συγκεκριμένο κούρεμα παραβίαζε τους κανονισμούς.

Η απόφασή του, είχε προκαλέσει και πέρυσι την έντονη αντίδραση γονιών που βρίσκονταν στο χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *