Στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος…μικρή άνοδος τις επόμενες μέρες

υρίως αίθριος ο καιρός ωστόσο στα ορεινά, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενδέχεται να παρατηρούνται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός την Παρασκεύη και το Σαββατοκύριακο προβλέπεται κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο ενώ την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Διαβάστε ολόκληρη την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα ορεινά, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενδέχεται να παρατηρούνται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να στραφούν προοδευτικά μέχρι αργά το απόγευμα σε κυρίως νοτιοδυτικούς ως βορειοδυτικούς, της ίδιας έντασης και παροδικά τοπικά μέτριους, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και τα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα παραμείνει μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο ενώ την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *