Καταπέλτης ο Χατζηγιάννης στην εκπομπή του Μουτσινά: “Επικίνδυνη η πορεία της Κύπρου λόγω σήψης και διαφθοράς”

Tης Θέκλας Κυριάκου

Φιλοξενούμενος στο “Καλό Μεσημεράκι” ήταν χθες Πέμπτη (6/10) ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, βρέθηκε στην εκπομπή του αγαπημένου του φίλου και συζήτησε μαζί του για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Εσύ είσαι πάνω απ’όλα» αλλά και για την περιοδεία του που ξεκινά σε λίγες μέρες με πρώτο σταθμό την Ζυρίχη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στις Προεδρικές εκλογές της Κύπρου και να ζητήσει αλλαγή στη διακυβέρνηση της πατρίδας του και πρόεδρο που να μπορεί και να έχει την αποφασιστικότητα να αποκαταστήσει τις χιλιάδες οικογένειες που καταστράφηκαν οικονομικά από το κούρεμα του 2013.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μάλιστα μίλησε για φθίνουσα και επικίνδυνη πορεία που έχει πάρει η Κύπρος λόγω της σήψης και διαφθοράς όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Ως μέλος των συνδέσμων ΣΥΚΑΛΑ και ΣΥΚΑΤΑ ξεκαθάρισε πως οι δεκάδες χιλιάδες μέλη των οικογενειών που επλήγησαν οικονομικά από το κούρεμα θα στηρίξουν στις προεδρικές εκλογές τον υποψήφιο που θα δεσμευτεί γραπτώς απέναντι τους για αποκατάσταση της αδικίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *