Πρώην στενός συνεργάτης του 53χρονου στο eCosmoscy. “Μου φαινόταν απόμακρος με τους δικούς του, είχε ένα ψευτικό χαμόγελο”

Στο ecosmoscy.news, μίλησε πρώην συνεργάτης του 53χρονου Ηλία Μίχου ο οποίος βίαζε την 12χρονη και στην συνέχεια την εξέδιδε.

Ο κ. Μάνος Συλλιγνάκης, μιλώντας στο ecosmoscy.news ανέφερε πως είχαν συνεργασία με τον 53χρονο οκτώ χρόνια πριν όπου στην συνέχεια τερμάτιστηκε η συνεργασία τους. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Συλιγνάκης ανέφερε πως: «πριν από 8 χρόνια όταν ξεκίνησα μια αυτοδιοικητική πορεία, είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλικός απέναντι μου με σκοπό να μου πουλήσει φίλους και γνωριμίες. Ήταν ένας άνθρωπος έντονος και σαν χαρακτήρας ήταν ιδιαίτερος, δεν ήταν απλός άνθρωπος. Ήταν ένα άτομο που όντως περιμένεις να κάνει κάποια πράγματα περίεργα»

Ο κ. Συλιγνάκης πρόσθεσε πως ” Μου φαινόταν απόμακρος με την οικογένεια του, ωστόσο έβλεπα σε αυτό τον άνθρωπο ένα ψεύτικο χαμόγελο, που ήθελε να τα έχει καλά με όλους” .

Τέλος ο επιχειρηματίας ανέφερε πως “ δεν τον θεωρώ τόσο έξυπνο, δεν πιστεύω πως το ξεκίνησε όλο αυτό μόνος” ενώ αναφορικά με τον κατηγορούμενο για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό είπε πως «είχε προσπαθήσει να με πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα και με αυτή τη δικαιολογία διέκοψα τη συνεργασία μαζί του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *