Νέα μαρτυρία στο eCosmoscy για τον Μίχο. Είχε γίνει αντιληπτός στον Κολωνό ο άνθρωπος με τα “δύο” πρόσωπα

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Συγκλονισμός επικρατεί στο Πανελλήνιο και όχι μόνο για την υπόθεση της 12χρονης που φέρεται να βίαζε ο Ηλίας Μίχος, και στην συνέχεια την εξέδιδε για 50 -60 ευρώ.

Ο Μίχος, σύμφωνα με όσα αναφέρει πρόσωπο που διαμένει στο κολωνό στο ecosmoscy.news, “είχε γίνει αντιληπτός στην περιοχή και είχε ένα περίεργο βλέμμα, που θα μπορούσε κάλλιστα να παραπέμψει σε μια “περίεργη προσωπικότητα”, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα προέβαινε σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.

Μετά την σύληψη της μητέρας η οποία κατηγορείται για φερόμενη μαστροπεία, συνελήφθη και ο πατέρας της μικρής για υπόθεση ναρκωτικών με το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης να ξετυλίγεται.

Ο πρώην συνεργάτης του Μίχου, κ. Μάνος Συλλιγνός, ανέφερε στο ecosmoscy, πως “είχε ένα ψεύτικό χαμόγελο και ήταν απόμακρος με τους δικούς του”, ενώ τόνισε πως σου έβγαζε πως “θα μπορούσε να κάνει κάτι”.

Ωστόσο ο Ηλίας Μίχος, δρούσε μεθοδικά. Φρόντιζε να έχει ένα καλοστημένο κοινωνικό στάτους, με ενεργή δράση στην εκκλησία, και φερόταν ως καλός χριστιανος, αφού φωτογραφιζόταν με θρησκευτικές εικόνες, ενώ ήταν και ενεργός στην πολιτική ζωή της Αθήνας, καθώς ήτα μέλος τόσο ο ίδιος όσο και η γύναικα του στην Νέα Δημοκρατία.

Ο 53χρονος, με τα “δύο πρόσωπα” την ίδια ώρα που φερόταν ώς ένας φυσιολογικός πολίτης, βίαζε την 12χρονη και στην συνέχεια την εξέδιδε έναντι αμοιβής του ποσού που ανέρχεται 50-60 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής 213 άτομα φέρονται να είχαν έρθει σε έπαφη με την 12χρονη, ενώ 100 ατομα μέχρι στιγμής φέρεται να την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Το κουβάρι της υπόθεσης, αρχίσε να ξετυλίγεται, καθώς οι αρχές είχαν πληροφορίες για εμβάσματα στον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας, ενώ η αρση του τηλεφώνου, “έδειξε” προσωπικές συνομιλίες της μητέρας με τον Μίχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *