Πέπλο μυστηρίου με τον εντοπισμό σκελετού στο ελικοδρόμιο του Γενικου Νοσοκομείου Λέμεσού. Ψάχνουν την ταυτότητα του θύματος

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τον εντοπισμό σκελετού σε δασώδη περιοχή βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Σήμερα αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες για εξακρίβωση των στοιχείων της σορού, αλλά και των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο σημείο. Πάντως, όπως εκτιμάται οι έρευνες θα διαρκέσουν τουλάχιστον μερικές μέρες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί το φύλο, ούτε ο χρόνος που η σορός βρίσκεται εκεί, αν και, με βάση την εικόνα, εκτιμάται ότι το περιστατικό δεν είναι πρόσφατο. Ο σκελετός έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου σήμερα γύρω στις 11:00 θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο και ιατροδικαστές.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία ανατρέχει στο αρχείο με τα ελλείποντα πρόσωπα, σε μία προσπάθεια να εντοπίσει σε ποιο πρόσωπο ανήκει η σορός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες εστιάζουν σε 5-6 ελλείποντα πρόσωπα, ανάμεσά τους και 2 γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι τη σορό εντόπισε υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας καθαρισμού χόρτων, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *