Μαρτύρια στο ecosmoscy: Μεγαλοδικήγόρος, καλλιτέχνες, ιερεις πολιτικοί και άλλοι ευύποληπτοι περίμεναν στην σειρά για την 12χρονη

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Όλο και πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σε σχέση με το κύκλωμα μαστροπείας, που έστησε ο Ηλίας Μίχος, με τον Ιωαννη Σιοφιανίδη, με θύμα 12χρονη, ενώ οι αρχές προxώρησαν στην σύλληψη και της μητέρας της μικρής, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς έμπειρα μέλη της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν εμβάσματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας απο τον Μίχο, ενώ απο την αρση του τηλεφώνου, προκύπτει ότι οι δύο είχαν προσωπικές συνομιλίες.

Στην υπόθεση που συγκλονίζει εδώ και μέρες το πανελλήνιο και όχι μόνο, προσπαθεί να διαλευκανθεί ο ρόλος του ” Μιχάλη” καθώς σύμφωνα με την μικρή, το πρόσωπο αυτό “έκλεινε ραντεβού”¨στους φερόμενους πελάτες της ανήλικης.

Ανόιγουν στόματα

Σύμφωνα με μαρτυρία που φθάνει στο ecosmoscy.news, απο κάτοικο του Κολωνού, η οργή ξεχειλίζει με την φρικιαστική υπόθεση και τα στόματα ανόιγουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, με την 12χρονη φέρεται να συνευρέθηκαν αρκετοί γείτονες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Μίχο να έιχε σημαντικές επαφές με την Αθηναική “ελίτ”. Μεταξύ αυτών βρίσκονται μεγαλοδικηγόρος, καλλιτέχνες, αλλά και ιερείς. Σύμφωνα με τον μάρτυρα αναφέρει πως ” Πρέπει να βγουν τα ονόματα. Ο Ηλίας Μίχος ήταν ενεργός παντου. Στους κόλπους της εκκλησίας, στην κοινωνικοπολιτική ζωή της ΑΘήνας, ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Έβλέπες όλη αυτή την λεγόμενη αφρόκρεμα της Αθήνας να βρίσκονταν με τον Μίχο, και μετά να έπαιρναν την μικρή και να έφευγαν για ώρες. Μεταξύ αυτών βρίσκονται δύο πολιτικοί, ιερείς, μεγαλοδικηγόροι, αλλά και καλλιτέχνες.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, η μικρή κατονόμασε έναν με το όνομα “Πάνος ” ότι την βίασε, καθώς και έναν παντρεμένο με δυο παιδιά που οδηγούσε ένα λευκό ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τον Αλέξανδρο, που έχει γιο μικρότερο απο την 12χρονη σε ηλικία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *