Προσπάθεια να “ξεδοντιάσουν” το κύκλωμα παιδόφιλων στην Ελλάδα. “Έσερν唨σε οίκο ανοχής το παιδί ο Μίχος

Μια άκρως σοβαρή υπόθεση, που αν διερευνηθεί σωστά, θα οδηγήσει στο «ξεδόντιασμα» ενός μεγάλου δικτύου παιδόφιλων στη χώρα μας, εκτιμούν έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας πως είναι η ιστορία με κεντρικά πρόσωπα την 12χρονη και τον Ηλία Μίχο.

Οι τρεις καταθέσεις της μαθήτριας του Δημοτικού και τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησαν πίσω τους οι βιαστές, δίνουν στο πιάτο των αρχών πολλούς από τους διεστραμένους πελάτες που ασέλγησαν στο άγουρο κορμάκι της ανήλικης για μια χούφτα ευρώ.

Το κομμάτι του οίκου ανοχής που «έσερνε» το παιδί ο Μίχος, αντιστοιχεί στους μυημένους και σκληροπυρηνικούς παιδόφιλους που δεν γνώριζαν το κοριτσάκι από τα προφίλ στις «ροζ» σελίδες ενηλίκων αλλά είχαν προσωπική επαφή με τον μεσήλικα ψιλικατζή των Σεπολίων.

Ουσιαστικά, μιλάμε για τους μυημένους στη σκληρή παιδοφιλία και άρα, ο εντοπισμός του διώροφου οίκου ανοχής στο κέντρο της πόλης, θα ανοίξει ένα νέο μεγάλο παράθυρο στις έρευνες.

«Κλειδί», στον εντοπισμό των μυημένων παιδόφιλων αποτελεί για τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, ο τρόπος που επικοινωνούσαν με τον Μίχο και έκλειναν τα ραντεβού στα «κόκκινα φανάρια» της Αθήνας. Ίσως, εδώ να εμπλέκονται, οι τρεις άνδρες που αναφέρει το κοριτσάκι στη δεύτερη κατάθεση της, ο Μιχάλης, ο Ιωσήφ και ο Δημήτρης και η Αστυνομία δεν έχει ακόμα διευκρινίσει τον ρόλο τους.

Οι εξελίξεις, είναι ραγδαίες και ο χρόνος πολύτιμος, καθώς κάθε ώρα που χάνεται, λειτουργεί υπέρ των βιαστών. Αυτό που προσπαθεί να διευκρινίσει η Αστυνομία, είναι πόσες επισκέψεις έκανε στον οίκο ανοχής η μικρή που ήταν υποχρεωμένη να πηγαίνει με περίπου πέντε άντρες την ώρα, οι οποίοι γνώριζαν τον Μίχο αλλά όχι το κοριτσάκι.

Προφανώς ο 53χρόνος, έστελνε φωτογραφικό υλικό και βίντεο στους υποψήφιους πελάτες με τη μικρή, και όσοι την επέλεγαν πλήρωναν χρήματα, προκείμενου να περάσουν λίγα λεπτά βιάζοντας ένα παιδικό κορμί.

Ο εντοπισμός του υπαλλήλου του οίκου ανοχής ο οποίος φέρεται να είπε στον Μίχο «είναι μικρή θα μπλέξουμε», αποτελεί κομβικό σημείο στην λύση του μυστηρίου. Σίγουρα, ο συγκεκριμένος, θα αναγνωρίσει πρόσωπα βιαστών της 12χρονης και έτσι προοδευτικά, το κουβάρι της ζοφερής αυτής υποθέσεις θα αρχίσει να ξετυλίγεται. 

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *