“Για 3 μερες δεν είχαμε φαγητό μονο λιγα μακαρόνια και δεν έτρωγε ο παπας μας για να φάμε εμείς εστω και λίγο”

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται μογονεική οικογένεια η οποία ζει σε ενα σπίτι με 1 υπνοδωματίο στο οποίο καλούνται να κοιμούνται γονέας και παιδιά. Το τραγικό είναι ότι δεν υπάρχει χώρος και έτσι ο γονεας κοιμάται στο πάτωμα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του του παιδιού, αναφέρει πως “Για 3 μερες δεν είχαμε φαγητό μονο λιγα μακαρόνια και δεν έτρωγε ο παπας μας για να φάμε εμείς εστω και λίγο”

Όπως πληροφορούμαστε οι οφειλές και υποχρεώσεις έιναι τόσες πολλές με αποτέλεσμα τα 600€ συνολικά που λαμβάνει απο ΕΕΕ και το επίδομα μονογονιού δεν αρκούν ουτε για τα βασικά.

Σημειώνεται οτι ο πατέρας στο παρόν στάδιο δεν μπορεί να εργαστεί λόγω θέματος υγείας και δεν έχει βοήθεια απο πουθενά

Πρώτο μέλημα ειναι η εξεύρεση κατοικίας με 2 τουλάχιστον υπνοδωμάτια με χαμηλό ενοίκιο μεχρι 450€ που θα πληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος απο το ΕΕΕ.

Δυστυχώς ο ίδιος αδυνατεί να δώσει ενοίκιο και ντεπόζιτο μπροστά λόγω συνθηκών και δεν γνωρίζω κατά πόσο το Γραφείο Ευημερίας θα ειναι πρόθυμο να το πράξει.

Όπως αναφέρει η σελίδα For a Better Word , Οι ανάγκες πολλές δεν ξερω απο που να αρχίσω που να τελειώσω.

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και σημαντική.

Ψάχνουμε σπίτι στην Βόρεια Ορεινή Λεμεσό μέχρι τα 450€ αν και εφόσον έχει την δυνατότητα ο πατέρας να πληρωθεί το ενοίκιο και το ντεποζιτο και να δέχονται ληπτες του ΕΕΕ.

Σημειωνεται ΄ότι τα 600€ πηγαίνουν σε οφειλές και υποχρεώσεις που καταβάλει καθε μήνα και δεν μένουν λεφτά για το φαγητό καν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *