Πληροφορίες του eCosmoscy. Έκανε “ειδικές τιμές” σε…”συγκεκριμένους πελάτες” ο Μίχος

Ρεπορτάζ Μιχάλης Αντωνίου

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο σχετικά με την δράση του Ηλία Μίχου και για τον τρόπο που ο ίδιος φέρεται να εξέδιδε την 12χρονη, σε διάφορους “πελατες” .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του eCosmoscy, στην φρικτή αυτή υπόθεση εμπλέκονται ήχηρά πρόσωπα όπως αποκαλύψαμε. Μεταξύ αυτών στο κύκλωμα μαστροπείας σε βάρος της ανήλικης, υποψήφιοι “πελάτες” ήταν ιερείς, πολιτικοί, καλλιτέχνες, μεγαλοδικηγόροι και άλλα πρόσωπα της…αθηναικής ελίτ, καθώς και δύο αστυνομικοί φέρεται να βιασαν την μικρή.

Ο 53χρονος έταζε “ειδικές τιμές” σε συγκεκριμένους πελάτες. Οι αρρωστημένες ορέξεις των σκληροπυρινηκών παιδοβιαστών, είχαν ειδικο “τιμοκατάλογο” αναλόγως με το τι ήθελε ο καθε ένας. Οι “τιμές” κυμαίνονταν απο 30 μέχρι 200 ευρώ, ενώ οι πελάτες ήταν άνδρες όλων των ηλικιών.

Οι διαλόγοι που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας μόνο φρίκη και αποτροπιασμο προκαλούν.

Πελάτης: «Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα;»

Ηλίας Μίχος: «Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ».

Οι συνομιλίες του 53χρονου με τους «πελάτες» του κύκλωματος γίνονταν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και ο Μίχος προσποιούνταν την 12χρονη για να τους «ψαρεύει», ενώ απο τις έρευνες των αρχών στο κινητό του Μίχου, προκύπτει πως ο 53χρονος, έκλεινε ραντεβού σε σπίτια και ξενοδοχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *