Βόμβα στο eCosmoscy…Πληροφορίες ότι δρούσε απο το 2021 στο κύκλωμα μαστοροπείας ως ο βασικός εγκέφαλος

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Πληροφορίες ότι ο Ηλίας Μίχος, ο έγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπέιας στα Σεπόλια, με θύμα την 12χρονη, φαίνεται να άρχισε την δράση του απο το 2021, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες που φθάνουν στο ecosmoscy.news.

Oι 53χρονος για ένα ολόκληρο χρόνο ζούσε δύο παράλληλες ζωές, αυτή του καθώς πρέπει πολίτη, και την ίδια ώρα έβγαζε το άλλο του πρόσωπο και έκανε πράξη τις αρρωστημένες του ορέξεις, επάνω στο σώμα του 12χρονου κοριτσιού.

Οι ελληνικές αρχές, καλούνται να στρέψουν τον χρόνο πίσω, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021, εκεί που φαίνεται η 12χρονη να έμπλεξε στο κύκλωμα μαστροπείας, με σκληροπυρηνικούς παιδόφιλους, και με βασικό εγκέφαλο τον Ηλία Μίχο. Αυτό προκύπτει απο τις έρευνες των αρχών οι οποίες κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τα δύο πακιστανικά τηλέφωνα, την ίδια ώρα που ξεσκονίζουν τις οικονομικά και περουσιακά στοιχεία του 53χρονου μαστροπού.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί άλλα τέσσερα πρόσωπα, ενώ σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει η κόκκινη λίστα των ατόμων που ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη, στρέφουν τα βλέμματα στον οίκο ανοχής, όπου η 12χρονη επισκέφθηκε πέντε φορές, με τις αρχές να υπολογίζουν ότι περισσότεροι απο 25 παιδόφιλοι ήρθαν σε επαφή με την ανήλική, ενω γυρίζουν πίσω τον χρόνο πίσω, εκεί που ο Ηλίας Μίχος “έστησε” την επιχείρηση του με θύμα την 12χρονη, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με την ανήλικη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *