Μαυρογιάννης για την πρόσκληση με είσοδο 300 ευρώ. “Δεν καταλαμβαίνω που είναι το πρόβλημα”

Στις σκληρές επικρίσεις και την έντονη κριτική που διατυπώνονται από χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με προεκλογικό γκαλά με κόστος εισόδου €300 ανά άτομο, απάντησε ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αντρέας Μαυρογιάννης.

Στο περιθώριο δημοσιογραφικής διάσκεψης για παρουσίαση του οράματος του για την Κύπρο και τις προτάσεις υλοποίησης του πραγματοποείται στη στη Δημοσιογραφική Εστία και ερωτηθείς σχετικά, ο κύριος Μαυρογιάννης έκανε λόγο για “αδικη επίθεση”

Ο κύριος Μαυρογιάννης εξέφρασε δυσκολία στο να κατανοήσει ποιο είναι το πρόβλημα καθώς πρόκειται για μια ιδιωτική πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση και τόνισε πως “δεν απευθυνόμαστε σε αυτούς που δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα.”

Άφησε επίσης σαφείς αιχμές εναντίον Υποψηφίων και πολιτικών κομμάτων, κάνοντας λόγο για διαφανή διαδικασία, μακριά από ύποπτες χρηματοδοτήσεις και εμπλοκή στο Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα με διαβατήρια που απέφεραν εισφορές €50,000.

Σύμφωνα πάντως με πηγές από το εκλογικό επιτελείο του κυρίου Μαυρογιάννη, ανάλογες εκδηλώσεις είχαν διοργανωθεί σε προηγούμενες προεκλογικές περιόδους με ανάλογο υψηλό κόστος. Για παράδειγμα, την περίοδο διεκδίκησης της προεδρίας από τον μακαριστό Δημήτρη Χριστόφια το κόστος ήταν €500, ενώ για τον Σταύρο Μάλα €300

One Reply to “Μαυρογιάννης για την πρόσκληση με είσοδο 300 ευρώ. “Δεν καταλαμβαίνω που είναι το πρόβλημα””

  1. Υπήρχε λόγος να βγει στην δημοσιότητα όπως βγήκε?? Εάν κάποια άτομα η κάποια ομάδα στηρίξεις προς τον οποίο υποψήφιο θέλει να κάνει κάτι τέτοιο θεωρώ ότι μιλούν σε συγκεκριμένα άτομα και θα μπορούσε να σταλούν προσωπικές προσκλήσεις ονομαστικά. Δεν νομίζω ότι αυτό θα ενδιαφέρει τον απλό λαό του Ακελ. Δυστυχώς ο τρόπος που κάποιοι το έβγαλαν προς τα έξω ήταν λανθασμένος και στέλνει λανθασμένα μυνηματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *