Κύπρια που ζούσε στην Αφρική στο ecosmoscy. “Eίναι επικίνδυνο ακόμα και να περπατάς στους δρόμους.Δουλεύαμε 18 ώρες”

Θύελλα αντιδράσεων επικρατεί μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στο Πουρνάρα μεταξύ αλλοδαπών οι οποιοί πρόταξαν μαχαίρια, ενώ τις προάλλες το ecosmoscy έφερε στο φως περιστατικό που συνέβη στην Λεμεσό όπου άνδρας Αφρικανικής καταγωγής, έτρεχε ολόγυμνος γυναίκα. Στο συμβάν επενέβη επενέβη Κύπριος, όπου και τον απείλησαν ομάδα Αφρικανών.

Κύπρια που ζούσε στην Αφρική περιγράφει στο ecosmoscy για το πως είναι η κατάσταση στην Αφρική, την νοότροπια και για το εαν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στην ίδια τους την χώρα. Η. κ Ελένη τονίζει πως δούλευαν 18 ώρες.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στο ecosmoscy: “H Νότια Αφρική ήταν σαν την Νέα Υόρκη. Πολλή ζωή, αλλά εμείς δούλευαμε 18 ώρες. Τώρα είναι επικίνδυνο να περπατάς ή ακόμα και να οδηγείς στους δρόμους. Το kongo ήταν πολύ φιλικο, αλλά μετά οι παππούδες μου έπρεπε να δραπετεύσουν απο τον ΟΗΕ γιατί ήθελαν να σκοτώσουν τους λευκούς. Η Τανζανία ήταν ένας παράδεισος που μεγαλώσαμε τα παιδιά των υπηρετών μας που μας αγάπησαν . Συνηθίζαμε να συναντιόμαστε κάθε Σάββατο Έλληνες και Κύπριοι. Ήταν φανταστικά. Αλλά ο Nyerere αποδάσισε να μας περάσει χωρίς χρήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *