Χατζηγιάννης: “Ποιος υποψήφιος Πρόεδρος θα στηρίξει τους κουρεμένους καταθέτες;”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγάννης και μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών και για τους κουρεμένους καταθέτες, ενώ διερωτήθηκε ποιος υποψήφιος Πρόεδρος θα τους στηρίξει.

Για όλα έχουν άποψη και θέση.

Για όλα έχουν όραμα δικό τους ή δανεικό…

Για όλα έχουν λύσεις και προτείνουν αλλαγές όσο κι αν μοιάζουν ξαναζεσταμένο φαγητό…

Ποιος όμως τολμά, να δώσει λύση και γιατρειά στον οικονομικό ευνουχισμό, χιλιάδων οικογενειών που εμπιστεύθηκαν τις οικονομίες τους στο κράτος;

Ποιος θα είναι αυτός, που θα δείξει τη στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι σε αυτές τις οικογένειες;

 Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στην τηλεοπτική εκπομπή, «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ήταν ξεκάθαρος.

«Περί ενός εγκλήματος πρόκειται. Έγκλημα στυγνό και αποτρόπαιο για οικογένειες που βρέθηκαν με τη θηλιά στο λαιμό, βλέποντας ότι είχαν για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους, για τα γηρατειά τους, να εξαφανίζεται.

Ο τόπος που αγαπώ, που με γέννησε και με μεγάλωσε, ο ευλογημένος τόπος που παρά τα μαρτύρια που πέρασε, άντεξε, με πονάει να τον βλέπω να βυθίζεται στη παρακμή της διαφθοράς και μάλιστα, εάν είναι δυνατό, διεθνώς». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη στρατηγική συμμαχία των συνδέσμων ΣΥΚΑΤΑ και ΣΥΚΑΛΑ, η οποία επισημοποιήθηκε και με ενωμένες τις δυνάμεις τους, δημιουργούν μίαν αριθμητική καταλυτική δύναμη, 35 χιλιάδων οικογενειών, συν τα εξαρτώμενα μέλη. Αριθμός που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο, κανένα υποψήφιο

One Reply to “Χατζηγιάννης: “Ποιος υποψήφιος Πρόεδρος θα στηρίξει τους κουρεμένους καταθέτες;””

  1. Εγώ ο Δρ. Ανδρέας Νικολάου -Υποψήφιος Προεδρικές Εκλογές 2023 με το Κίνημα Νίκη , αν εκλεγώ δηλώνω ότι θα μεριμνήσω για τους φτωχούς, τους μη προνομιούχους, τους αναπήρους και τους αδικημένους απο τις πολιτικές αυθαιρεσίας. Ναι θα στηρίξω με κάθε κόστος όλους αυτούς τους αδικημένους καταθέτες κάτοχους αξιογράφων, που έχασαν τις περιουσίες τους και τα χρήματα τους μέσω κουρέματος, από τραπεζικό η και χρηματιστηριακό κραχ, είτε από επενδύσεις στο χρηματιστήριο, η από τραπεζικές εκποιήσεις μετά την οικονομική κρίση. Η κυβέρνηση εφάρμοσε αντιδημοκρατική κοινωνική πολιτική στους πολίτες .έφτασε στο σημείο να ψηφίσει ακόμα και Αντισυνταγματικό Νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι οφειλέτες δανειολήπτες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δικαιοσύνη.
    Ο πολίτης μπορεί με την ψήφο του να επανορθώσει την αδικία μέσω μιας σωστής δίκαιης κοινωνικής πολιτικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *