«Ενωμένοι συνεχίζουμε όπως αρχίσαμε» το μήνυμα Αβέρωφ μετά το τετ α τετ με ΠτΔ

Μήνυμα ενότητας από τον Αβέρωφ Νεοφύτου μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Οι δύο είχαν τετ α τετ στο Προεδρικό Μέγαρο που διήρκησε περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά.

Ο κ. Νεοφύτου έφτασε στο Προεδρικό γύρω στις 9 το πρωί -ενώ η συνάντηση είχε οριστεί για τις 9 και μισή-και αναχώρησε στις 10 και 45. Μαζί του ήταν οι Χάρης Γεωργιάδης, Παναγιώτης Δημητρίου και Πέτρος Δημητρίου.

Κατά την αποχώρησή του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι είχε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη μια μακρά, ειλικρινή συνάντηση, εξαιρετικά παραγωγική. «Με τον Νίκο Αναστασιάδη μας συνδέουν κοινοί αγώνες μερικών δεκαετιών και μια συνεργασία πάντα με στόχο να βοηθούμε τον τόπο μας».

Πρόσθεσε ότι με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη έχουν ακόμα ένα κοινό. «Έχουμε ένα κοινό σπίτι τον Δημοκρατικό Συναγερμό και ενωμένοι συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Μια μάχη που έχει να κάνει με το μέλλον του τόπου μας. Και ενωμένοι όλοι μαζί Δημοκρατικός Συναγεργμός και κυβέρνηση θα δώσουμε και αυτή τη μάχη» σημείωσε.

«Και πιστεύουμε πως ακόμα μια φορά θα κρατήσουμε την Κύπρο στη σωστή πορεία της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ανάπτυξης», κατέληξε.

Σε άλλη ερώτηση για τις σκιές που ο ίδιος είχε πει ότι υπάρχουν, και αν αυτές έχουν ξεκαθαρίσει, απάντησε : «Νομίζω η δήλωσή μου ξεκαθαρίζει τα πάντα, ενωμένοι προχωράμε όπως ξεκινήσαμε».

about:blank

Σημειώνεται ότι μετά και την εξέλιξη αυτή δεν θα υπάρξει επιστολή από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, όπως είχε αναφέρει χθες σε σχετική δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Απο Cyprustimes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *