Νίκος Βέρτης: Το θρίλερ με τον «μαϊμού» εμβολιασμό, ο μεγιστάνας χορηγός και οι αγωγές της οργής

Μια ιστορια με πρωταγωνιστές έναν ψευτογιατρό, μια Ισραηλινή εταιρία παραγωγής και πάνω από τριάντα ανθρώπους που δεν ξέρουν τι είδους εμβόλιο έκαναν.

Ο Μάνος Επιτροπάκης σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο για να βγάλει μια selfie στην είσοδο του κέντρου ΥΤΟΝ, εκείνη την σχετικά κρύα μέρα του Απρίλη.

Στο φόντο ο Νίκος Βέρτης έμοιαζε να του χαμογελάει, το ημερολόγιο έγραφε Τρίτη 13 Απριλίου του 2021-για τους προληπτικούς η αποφράς των αποφράδων-όμως πιθανότατα η ημερομηνία δεν τον απασχόλησε καθόλου.

Ο μουσικός που τότε ανήκε στην πολυπληθή ορχήστρα του δημοφιλούς ερμηνευτή, είχε κληθεί μαζί με τριάντα περίπου άτομα αλλά και συγγενικά πρόσωπα του Βέρτη για να εμβολιαστεί κατά του Covid-19, προκειμένου να πετάξουν τον Μάϊο στο Ισραήλ για δύο συναυλίες.

vertis-8

Κι ήταν αυτός ο μαζικός εμβολιασμός που οργανώθηκε από την Ισραηλινή εταιρία παραγωγής των συναυλιών, έλαβε χώρα στο κέντρο ΥΤΟΝ και διενεργήθηκε από έναν ψευτογιατρό σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έμελλε να γεννήσει μια σφοδρή αντιπαράθεση.

Μια αντιπαράθεση που αφορά δύο πρώην πλέον μουσικούς του Νίκου Βέρτη εις εκ των οποίων ο Περικλής Αλιώπης παραιτήθηκε και κινήθηκε δικαστικά κατά αγνώστων. Ο έτερος, Μάνος Επιτροπάκης που πήγε ως μάρτυρας του Αλιώπη, απολύθηκε σύμφωνα με τα έγγραφα της αγωγής του που έχει στην διάθεση του protothema.gr επειδή του ζητήθηκε από τον Νίκο Βέρτη να ανακαλέσει τα όσα είχε καταθέσει για τον «μαϊμού» εμβολιασμό και δεν το έπραξε.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής παραδέχεται ότι έπεσε θύμα απάτης από πρόσωπο που τους έστειλε η Ισραηλινή εταιρία παραγωγής για τον εμβολιασμό τους αλλά διαφωνεί κάθετα με τους ισχυρισμούς των δύο πρώην μουσικών του για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το πολύ στενό του περιβάλλον μόνο αυτοί οι δυο μουσικοί και πρώην μέλη τής ορχήστρας του πλέον, διαχώρισαν την θέση τους με σκοπό να τον εκδικηθούν, καθώς στον έναν αρνήθηκε να δανείσει 50.000€ ένα χρόνο πριν το συμβάν, ενώ ο άλλος ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει να ανήκει στην ορχήστρα του.

Για τους ανωτέρω λόγους εν γνώσει τους ισχυρίζονται ψευδώς πως τους ενέπλεξε σε μια διαδικασία παράνομου εμβολιασμού, την στιγμή που γνωρίζουν ότι και ο ίδιος εξαπατήθηκε, ενώ άλλωστε τον είδαν να εμβολιάζεται, μαζί με άτομα της οικογένειας του, όπως η σύζυγος του αδερφού του και μητέρα των ανιψιών του και συνεργάτες του.

Εναντίον τους έχουν ήδη γίνει όλες οι νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *