Καταγγελία για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας”Περιμένοντας να πεθάνω στο Γ.Ν.Λ”

Σε μια σοβαρότατή καταγγελία πρόχώρησε άνδρας για το το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει ‘ανδρας, ο προσωπικός τoυ ιατρός τον έστειλε στις πρώτες βοήθειες , όπου οι ιατροί διαπίστωσαν έπειτα απο εξετάσεις ότι έχει ανεύρυσμα το οποίο είναι αρκετά μεγάλο και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία που κατέχει το ecosmoscy.news, όταν πήγε για νοσηλεία, παίρνοντας μαζί του όλες τις εξετάσεις, δεν υπήρχε ούτε καρδιοχειρούργος, ούτε αγγειοχειρούργος για να τον εξετάσουν.

Στην συνέχεια ο άνδρας, αναφέρει πως προχώρησε σε αξονική τομογραφία, χωρις σκιαγραφικό , αφού δεν υπήρχε σκιαγραφικό και έτσι οι ιατοί θεώρησαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Όπως αναφέρε, ο προσωπικός του ιατρός, προσπαθούσε να εξηγήσει την κατάσταση του, στους ιατρούς του νοσοκομείου.

Αφού εγινε εισαγωγή στο Γ.Ν.Λ, στο νεφρολογικό τμήμα, παρέμεινε για 24 ώρες με οξυγόνο, για να επαναλάβουν το αξονικό αυτή την φορά με αξονικό. Ο ασθενής έπαθε ολικό διαχωρισμό αορτής, με την κατάσταση του να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, ωστόσο οι ιατροί δεν ρίσκαραν να επαναλάβουν την επέμβαση αφού η γυναίκα υποβλήθη στην ίδια επεμβαση στο παρελθόν.

Όπως καταγγέλει ο άνδρας, οι ιατροί της είπαν ότι δεν μπορουν να κάνουν κάτι με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη, λόγω ανευρύσματος, με την πίεση του να είναι στα 190.

Μάλιστα, διερωτάται γιατί το κράτος δεν την στέλνει κάπου όπου μπορούν να τον εγχειρήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *