Παραμένει στο σπίτι τρώγλη με τα δύο του παιδιά και κοιμάται στο πάτωμα

Παραμένει στο σπίτι τρώγλη ο κ. Ανδρέας Μαραγκός και εξακολουθεί να κοιμάται στο πάτωμα για μπορούν τα παιδιά του να κοιμουνται έστω και σε ένα στρώμα ανεξάρτητως αν είναι παλιό.

Όπως ααφέρθηκε σε ρεπορτάζ του ecosmoscy, Εδώ και τέσσερα χρόνια o κ. Ανδρέας Μαραγκός, ξαπλώνει στο έδαφος, καθώς όυτε τα απαραίτητα δεν έχουν για να ζήσουν. Ο κ. Ανδρέας Μαραγκός, μιλώντας στο ecosmoscy.news, μεγαλώνει μόνος του τα δύο του παιδιά ένα γιο 13 χρονών σήμερα και μια κόρη 9 έτων σε ένα σπίτι εντελώς ακατάλληλο για να ζήσει μια οικογένεια, πόσο μάλλον όταν στην μέση υπάρχουν ανήλικα παιδιά.

Ο κ. Μαραγκός ανέφερε επίσης πως η μητέρα, δεν ήθελε τα παιδιά με αποτέλεσμα να τα βγάλει έξω απο το σπίτι όταν ήταν σε ηλικία επτά ετών ο γιος΄του, ενώ σήμερα όπως ο ίδιος αναφέρει τον “σέρνει” στα δικαστήρια για να βλέπει τα παιδιά τηςωστόσο ο ίδος σημέρα διεκδικεί την ολοκληρωτική επιμέλεια των παιδιών του, σημειώνοντας πως δεν έχει απο κανέναν απολύτως βοήθεια σε σχέση με τα παιδιά.

Οι εικόνες απο τον τόπο διαμονής του, αποδυκνείουν, τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που βίωνει ο κ. Ανδρέας, μένοντας σε ένα σπίτι με ένα στρώμα, τα πατώματα να είναι τρύπια, ενώ πολλές φορές δεν έχουν ούτε καν φαγητο. Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η παραδοχή του παιδιού ότι πολλές φορές δεν είχαν καν φαγητό και ο πατέρας τους εμενε νηστικος για να έχουν να φάνε τα παιδιά του.“Για 3 μερες δεν είχαμε φαγητό μονο λιγα μακαρόνια και δεν έτρωγε ο παπας μας για να φάμε εμείς εστω και λίγο”.

Ο κ. Ανδρέας, το μόνο επίδομα που παίρνει είναι 600€ συνολικά που λαμβάνει απο ΕΕΕ και το επίδομα μονογονιού δεν αρκούν ουτε για τα βασικά.

Αποτελεί επέιγουσα ανάγκη η εξεύρεση κατοικίας  με 2 τουλάχιστον υπνοδωμάτια με χαμηλό ενοίκιο μεχρι 450€ που θα πληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος απο το ΕΕΕ.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας  στο παρών στάδιο δεν μπορεί να εργαστεί λόγω θεμάτων υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *