Γιαννόπουλος στο ecosmoscy για την 12χρονη.”Όταν έγινε η κλήση σε εμας, τους παροτρύναμε να το καταγγείλουν Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων”

Επιμέλεια: Μιχάλης Αντωνίου

Στο ecosmoscy, μιλησε ο πρόεδρος του χαμόγελου του παιδιού στην Ελλάδα Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος, έκανε λόγω για μια πάρα πολυ σοβαρή υπόθεση και εξήγησε πως κάποιοι χρησιμοποιήσαν το χαμόγελο του παιδιού για άλλοθι σε κάποια πράγματα.

Κλήθεις να απαντήσει εάν δέχθηκε κάποια κλήση για την 12χρονη απάντησε πως: “Είχαμε μια κλήση, τον Σεμπτέμβριο όταν μας πήρε ο θείος της μικρής, αλλά το συνδυάσμε τώρα αφού δεν είχαμε όνομα, αλλά αργότερα μάθαμε ότι η θεία είπε ότι κάλεσε το χαμόγελο του παιδιου, ποιος ξέρει πιθανόν για άλλοθι

Σχτικά με το τι ενημέρωση είχε ως Πρόεδρος του θεσμού, ο κ. Γιαννόπουλος απάντησε πως του είπαν ότι : “Σας παίρνουμε διότι στο κινητό της ανιψιάς μου είδαμε κάποιες επικοινωνίες με κάποιους μεγάλους κλπ”.

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως ” Από την πλευρά μας, τους κατατόπισαν οι άνθρωποι που είναι ειδικοί και τους είπαν ότι εαν θέλουν να προβούν σε καταγγελία πρέπει να απευθυνούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων.”

Ωστοσο όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Χαμόγελο του παιδιού  “Παρόλα αυτά δεν μας έδωσαν το όνομα, ζητήσαμε και εμείς απο την πλευρα μας να μιλήσουμε με τους γονείς για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε και να τους στηρίξουμε” προσθέτοντας πως κανένας από την οικογένεια δεν μίλησε μαζί τους: «Ενώ  τις τελευταίες ημέρες λαμβάνουμε πάρα πολλές κλήσεις και για την οικογένεια τις οποίες απευθύνουμε φυσικά στον εισαγγελέα όπως οφείλουμε και δεν έχουμε καμία άλλη δυνατότητα να διερευνήσουμε. “

Τέλος ο κ. Γιαννόπουλος αν΄ςφερε πως “Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα ξετυλιχτεί ένα άλλο κουβάρι το οποίο δεν είναι το ίδιο με τους ανθρώπους εκεί όσον αφορά την οικογένεια και δυστυχώς αν επαληθευτεί, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που βλέπαμε

Όσον αφορά τις καταγγελίες που είχαν το τελευταίο διάστημα, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως “τις διοχετεύσαμε προς την εισαγγελία ανηλίκων και γι’ αυτό τον λόγο πιστεύω πως θα ξετυλιχτούν και άλλα κουβάρια σε αυτή την τόσο σοβαρή υπόθεση. Οι υπηρεσίες θα το ανακαλύψουν και το ελπίζω μετά από αυτήν την τροπή που πήραν τα πράγματα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *