Συναγερμός σε πτήση από Κύπρo… Επιβάτης πέθανε στον αέρα

Ένας άνδρας επιβάτης πέθανε σε πτήση από Κύπρο προς το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως αναφέρουν Βρετανικά μέσα, άλλοι ταξιδιώτες αντιλήφθηκαν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης όταν ένας μελαχρινός επιβάτης, ο οποίος φαινόταν να είναι μόνος του, δεν ξυπνούσε.

Η πτήση αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Πάφου περίπου στις 12.20 GMT και ανησυχίες για την υγεία του άνδρα προκλήθηκαν περίπου στις 15.40.

Το πλήρωμα καμπίνας της αεροπορικής εταιρίας φαίνεται πως ρώτησε αν υπήρχε γιατρός ή παραϊατρός στο πλοίο, αλλά κανείς δεν ήταν σε θέση να προσφέρει περισσότερες από τις γνώσεις πρώτων βοηθειών του πληρώματος καμπίνας.

Σημειώνεται ότι, γίνεται αναφορά για επείγουσες προσπάθειες ανάνηψης του επιβάτη χρησιμοποιώντας απινιδωτή, οι οποίες όμως αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς.

Οι επιβάτες κρατήθηκαν όταν προσγειώθηκαν στο Γκάτγουικ, ενώ οι παραϊατρικοί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και διαπίστωσαν τον θάνατο του άνδρα.

Ένας ανώνυμος επιβάτης επαίνεσε τον τρόπο με τον οποίο το πλήρωμα της εταιρείας αντιμετώπισε το περιστατικό, λέγοντας στην Daily Star: «Η ομάδα χειρίστηκε την κατάσταση με εξαιρετική ψυχραιμία και επαγγελματισμό».

Ο καπετάνιος επιβεβαίωσε ότι είχε σημειωθεί ένα «ιατρικό περιστατικό». Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με Βρετανικό μέσο, η εταιρεία φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι, δυστυχώς, ένας επιβάτης πέθανε στην πτήση EZY8454 από την Πάφο προς το Λονδίνο Γκάτγουικ στις 17 Νοεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *