Άστραψε και βρόντηξε η Τζώρτζια απο το επιτελείο Αβέρωφ: “Oι μάσκες έπεσαν για τον Χριστοδουλίδη”

Άστραψε και βρόντηξε η εκπρόσωπος τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου ,εν μέσω δήλωσης της σημειώνοντας πως «οι μάσκες έπεσαν για τον Νίκο Χριστοδουλίδη».

Η κ. Κωνσταντίνου σχολίασε το επιμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», με το οποίο δημοσίευσε μυστική συμφωνία Νίκου Χριστοδουλίδη με το ΔΗΚΟ.

Η κ. Κωνσταντίνου-Παναγιώτου ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μια συμφωνία που έγινε ενόσω ο Αβέρωφ Νεοφύτου τον καλούσε να συμμετάσχει στις εσωκομματικές διαδικασίες του Δημοκρατικού Συναγερμού και ο Νίκος Χριστοδουλίδης έλεγε δημόσια πως ήταν νωρίς για τις προεδρικές εκλογές.

«Ο κ. Χριστοδουλίδης άλλα συμφώνησε με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, άλλα με τον Μαρίνο Σιζόπουλο και άλλα με τον Μάριο Καρογιάν. Γι’αυτό αρνείται να δώσει τις μυστικές αυτές συμφωνίες στη δημοσιότητα. Αυτό που προκύπτει από τη μυστική του συμφωνία με το ΔΗΚΟ, είναι πως έχει μετατραπεί στον αδύναμο κρίκο της κοινοπραξίας συμφερόντων που τον στηρίζει» . .

Παράλληλα, Προσθέσε πως η Κύπρος δεν μπορεί να κυβερνηθεί από κόμματα που χρειάζονται μυστικές συμφωνίες για να συνεργαστούν. «Ούτε από έναν Πρόεδρο που αντί να λύνει τα προβλήματα του λαού, θα ασχολείται μονίμως με την επίλυση των διαφορών μεταξύ των κομμάτων που θα τον στηρίζουν. Γιατί αυτή είναι η συνταγή της απόλυτης ακυβερνησίας. Αυτή δεν θα είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά κυβέρνηση εθνικής ασυνεννοησίας. Η Κύπρος χρειάζεται ηγεσία που να λύνει και όχι να δημιουργεί προβλήματα. Ηγεσία αποτελεσματική και υπεύθυνη. Και αυτό μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου ως Προέδρος της Δημοκρατίας μπορεί να το εγγυηθεί», καταλήγει. στην δήλωση της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *