«Έλα να πάμε με την αγάπη πιο πάνω», με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Κ.Β (ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει η Θέκλα Κυριάκου

Η ευαισθησία και η ανάγκη προσέγγισης παιδιών, μέσα από την προσφορά βοήθειας σε εθελοντική βάση, έγινε γιορτή, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Δικαιωμάτων του παιδιού.

Το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κ.Β και ο Σύνδεσμος Γονέων διοργανώσε εκστρατεία συλλογής τροφίμων για άπορες οικογένειες. Τον τελευταίο καιρό, οι ανάγκες πολλών οικογενειών αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα κάποιες να μην τα βγάζουν πέρα. Αυτό δεν άφησε καθόλου αδιάφορο τον αγαπημένο τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση για συμμετοχή του στην συγκινητική και γεμάτη αγάπη, εκδήλωση προσφοράς των μικρών παιδιών για στήριξη ευάλωτων ομάδων της χώρας μας.

Έδωσε το παρόν του, σε εθελοντική βάση, την Πέμπτη 25/11/ 2022, στις 10:55 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου…με μια «πρόκληση» που ανέβασε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για προσφορά, έτσι ώστε κανένα παιδί να μην στερηθεί τις βασικές ανάγκες την πιο φωτεινή και όμορφη περίοδο του χρόνου:

Κάθε τμήμα είχε την ευκαιρία να παραδώσει μια «χριστουγεννιάτικη σακούλα», με στόχο να την γεμίσει όσο το περισσότερο αγάπη και τρόφιμα.

Η τάξη που γέμισε τη σακούλα του, κέρδισε το «χρυσό εισιτήριο» για γνωριμία με τον τραγουδιστή Μ. Χατζηγιάννη, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν μία ερώτηση ανά τμήμα (συνολικά 12 ερωτήσεις) και ταυτόχρονα να ακούσουν τραγούδια του αγαπημένου τραγουδιστή. Οι σακούλες τροφίμων με σύνθημα αισιοδοξίας: «Έλα να πάμε με την αγάπη πιο πάνω» θα παραδοθούν στο Σύνδεσμο Γονέων, ο οποίος με τη σειρά του θα τις διανέμει σε άπορες οικογένειες.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, μιας και τα παιδιά της Στ’ τάξης, ετοίμασαν τραγούδι με τη δασκάλα μουσικής το οποίο ερμήνευσαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Μιχάλης Χατζηγιάννης και μικρά παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Κ.Β. ενώσαν δυνάμεις, φως, ελπίδα και πολύ μουσική, υπενθυμίζοντας σ’ όλους εμάς πώς: Κανένα παιδί δεν πρέπει να στερηθεί τα απαραίτητα τις φετινές γιορτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *