Σκεύη Ανδρέου: Η νέα ταλαντούχα ηθοποίος αποκαλύπτεται στο ecosmoscy

Του Γιώργου Παύλου

Στο ecosmoscy, μίλησε η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός Σκεύη Ανδρέου, ξεδιπλώνοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της και της προσωπικότητας της.

1.Ένα νέο πρόσωπο στην υποκριτική, πως επέλεξες να ακολουθήσεις το δρόμο του ηθοποιού;

Ποτέ σαν παιδί δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Είχα την τάση  για μαθηματικός ή οικονομολόγος. Στη 2α λυκείου έρχεται η φλασιά και λέω θα σπουδάσω θεατρολογία. Στην 3η λυκείου, η αγαπημένη μου κυρία Πάολα επέμενε να κάνω αίτηση για τις παγκύπριες εξετάσεις για τη θέση στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Σε αυτήν οφείλω τη γνωριμία μου με τον κόσμο της υποκριτικής.

Το 2015 ενημερωθήκαμε πως πήρες την πρώτη θέση παγκυπρια  για την δραματική σχολή κρατικού θεάτρου στην Θεσσαλονίκη με υποτροφία , το περίμενες αυτό; Πως ένιωσες στην ανακοίνωση  αυτή;

Αν πω ότι το περίμενα θα είναι τεράστιο ψέμα. Πήγα στην εξέταση πολύ στο γιόλο. Με την επιμονή της Πάολας λέω θα πάω και ότι γίνει. Σίγουρα δεν έχω να χάσω κάτι. Και κέρδισα. Μια θέση σε ένα μεγάλο σχολείο.

. Βλέπουμε  συνεχίζεις σπουδές στον αριστοτέλειο πανεπιστήμιο στο τμήμα θεάτρου καλών τεχνών ,αυτό μας δείχνει  πνεύμα με όρεξη , σκοπεύεις να κάνεις και άλλες σπουδές στο κλάδο αυτό ;      

Θα ήθελα όταν πάρω το πτυχίο αυτό να έχω το κουράγιο για να συνεχίσω. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ψυχολογία. Και η δραματοθεραπεία σαν μεταπτυχιακό είναι ένας όμορφος τρόπος για να συνδυάσεις το θέατρο με την ψυχολογία.

4. Ποια είναι τα άμεσα σχεδία στην καριέρα σου;           

Τα άμεσα σχέδια είναι να παίζω στο σανίδι. Να είναι η ψυχή μου γεμάτη.

5.Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σαν Σκεύη σε είκοσι χρονιά στην υποκριτική;

Να εξελιχθώ, να έχω πίσω μου όμορφες συνεργασίες που θα αναπολώ, να βρίσκομαι σε μια εποχή όπου τα πράγματα και οι καταστάσεις θα είναι πιο όμορφα για εμάς τους ηθοποιούς.

6.Πιστεύεις πως ο κλάδος του ηθοποιού στην Κύπρο είναι αδικημένος; Πως το  βλέπεις εσύ σαν Σκευή ένα νέο άτομο στον τομέα;

Είναι αδικημένος. Αλλά δεν είναι μόνο στην Κύπρο δυστυχώς. Απλά ίσως δεν υπερτερεί το θεατρόφιλο κοινό στην Κύπρο. Αν ο κόσμος ήτανε μπασμένος στο θέατρο τότε θα το αντιμετώπιζαν και διαφορετικά. Θα μας αντιμετώπιζαν διαφορετικά

7. θα θέλαμε  ένα μας δώσεις ένα όμορφο μήνυμα προς τους ανθρώπους για τι δύσκολες στιγμές που ζει η ανθρωπότητα.

Να μη χάνουμε την πίστη στον εαυτό μας. Και να μην ξεχνάμε το ‘’μαζί’’. Το ‘’μαζί’’ ως προς την έννοια του βοηθώ αλλά και ως προς το ότι μόνος σου δεν μπορείς να επιτύχεις όσα μπορείς να επιτύχεις μαζί με άλλους. Ήτε αυτοί είναι δίπλα σου είτε αυτοί στέκονται πίσω σου και σε προσέχουν να μην πέσεις. Και για να έχεις ανθρώπους που στέκονται πίσω σου πρέπει να μην ξεχνάς να αγαπάς. Να αγαπάμε και να πιστεύουμε λοιπόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *