Δήλωση βόμβα από Μιχάλη Χατζηγιάννη. Δείτε ποιον υποψήφιο στηρίζει

Της Θέκλας Κυριάκου

Καλεσμένος στην βραδινή, σατιρική εκπομπή του ANT1, “Casa De Mikel”, με οικοδεσπότες τον Μιχάλη Σοφοκλέους και την Χριστίνα Κυριάκου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ειλικρινής και χωρίς περιστροφές, αποκάλυψε ποιον υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας στηρίζει και γιατί!.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ωστόσο συγκλόνισε αλλά και συγκίνησε μιλώντας για το συναίσθημα οργής, βαρβαρότητας και πρωτοφανούς προδοσίας που ένοιωσε όταν σ’ένα βράδυ οι αποταμιεύσεις μιας πορείας πολύχρονης και  έντιμης, τόσο οι δικές του, όσο και των 35χιλιάδων συμπολιτών του καταληστεύτηκαν εν μια νυχτί.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει επιλέξει πλέον να τοποθετείται δημόσια για επίκαιρα ζητήματα που τον απασχολούν γιατί όπως ο ίδιος δηλώνει έχει περάσει πράγματα και θαύματα. Δεν παρέλειψε να αναφέρει για ακόμη μια φορά την αγάπη του για την Κύπρο, αφού γιαυτόν  είναι μια πληγή ανοιχτή, η Κύπρος μας μετά από 48 χρόνια να βρίσκεται υπο κατοχή. Χωρίς να χάσει το χιούμορ του και να βαρύνει η εκπομπή με τα σοβαρά θέματα που ρωτήθηκε,  ο ερμηνευτής εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή το συμβάν που είχε το πρωί στο αεροδρόμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *