Τόσο θράσος πια Πλεύρη; Θες και τα αυγά και τα πασχάλια;

Συνεχίζει το βιολί του ο Υπουργός υγείας της Ελλάδας Θάνος Πλεύρης, καθώς, αποφάσισαν την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών πίσω στο ΕΣΥ.

ΟΜΩΣ. Αφού πριν λίγο καιρό αποφάσισαν την κάταργηση προστίμου στους άνω των 60 , τώρα αναφέρει σε δήλωση του ότι «Σε όποιον εμβολιαστεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου δεν θα επιβληθεί το πρόστιμο, ενώ όσοι έχουν εμβολιαστεί μετά την επιβολή του προστίμου και έχουν πληρώσει το πρόστιμο θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω»

Δηλαδη, θέλει εμμέσως πλην σαφώς και τα αυγά και τα πασχάλια.

Δεν φτάνει που ρήμαξαν την ζωή του κόσμου, με πολλούς να αντιμετωπίζουν τα πάντα πλεόν με καχυποψία, χωρίς καμία εμπιστοσύνη στους ιατρούς, ο Υπουργός Υγείας της Ελλάδας, συνεχίζει να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο, επιμένοντας να προχωρήσουν σε εμβολιασμό τα άτομα άνω των 60. Εαν δεν πράξουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα τους επιβληθεί πρόστιμο. Αν είναι δυνατόν.

Δεν φτάνει που η ακρίβεια καλπάζει και η οικονομία έχει πάρει πάτο, που εν μέρει συνεβαλε και η πανδημία σε αυτό, ο Πλεύρης επιμένει σε πρόστιμα λες και οι ζωές των άνθρωπων είναι κορώνα -γράμματα. Σαν ένα άταχτο παιδί που αν δεν φάει το φαγητό του, θα μπει τιμωρία.

Σχετικά με την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο ΕΣΥ και το κατά πόσον θα καταλάβουν τις θέσεις που είχαν προτού οι συμβάσεις τους τεθούν σε αναστολή, ο Θάνος Πλεύρης είπε: «Σήμερα είναι η συνεδρίαση της Επιτροπής. Μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη συνεδρίαση για το πρωτόκολλο με το οποίο θα γυρίσουν στο ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από την 1η Ιανουαρίου».

Αρκετά παίξατε με την υπομονή του κόσμου, κ. Πλεύρη κ οι ομοίοι σας. Αφήστε επιτέλους τον κόσμο ήσυχο.

Και να θυμάστε, έρχονται εκλογές!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *