Ατταλίδου: Απευθύνεται στην Ε.Ε για στοχοποίηση της, δεν εμπιστεύεται το κράτος δικαίου

Στην αντεπίθεση περνάει η Βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων Αλεξάνδρα Ατταλίδου μετά τη στοχοποίηση της από ομάδα διαδηλωτών υπέρ του Γρίβα και Βουλευτές του ΕΛΑΜ. Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση η κ. Ατταλίδου ανέφερε πως η στοχοποίηση της διαρκεί εδώ και καιρό και σχετίζεται με τις θέσεις που εκφράζει στα θέματα του μεταναστευτικού, των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με το κερασάκι στην τούρτα να είναι η στάση της στο ψήφισμα για την δημοκρατική αντίσταση το οποίο εγκρίθηκε με τις ψήφους 35 Βουλευτών.

Ανέφερε ακόμη πως η στοχοποίηση της γίνεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και με προσωπικά απειλητικά μηνύματα που της στέλνουν ανάμεσα σε άλλα ότι «θα σε βρει ο διάβολος», «θα σου στείλουμε τρεις μαύρους» και διάφορα άλλα ρατσιστικού και ομοφοβικού περιεχομένου. Ανέφερε μάλιστα πως σκοπεύει να απευθυνθεί στην επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εγείροντας ζήτημα ελέγχου του κράτους δικαίου στην Κύπρο διότι όπως είπε η ίδια θεωρεί πως υπάρχει ολιγωρία.

Επισήμανε πως χθες από πλευράς της Αστυνομίας της αναφέρθηκε πως για να δράσει η Αστυνομία θα πρέπει να κάνει καταγγελία η ίδια και διερωτήθηκε γιατί στην διαδήλωση που έγινε κατά τη διάρκεια της πανδημίας για το θέμα της διαφθοράς, η Αστυνομία έδρασε με διαφορετικό τρόπο. Είπε ακόμη ότι η ίδια δεν εμπιστεύεται πλέον όσους εκπροσωπούν το κράτος δικαίου στην Κύπρο.

Για το επίμαχο θέμα με τον Γρίβα, η κ. Ατταλίδου ανέφερε πως η ίδια συμφωνεί πως πρέπει να υπάρξει συναίνεση και να προχωρήσουμε μπροστά, ωστόσο είπε αυτό που ζητά το ΕΛΑΜ είναι να γίνει παραχάραξη της ιστορίας και να ξεπλυθεί το πραξικόπημα. Πρέπει τόνισε να διδασκόμαστε από την ιστορία και να μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος.

Πηγή: alpha κυπρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *