Σάλος με εξώφυλλο της daily mail που απεικονίζει έναν άνδρα να κυοφορεί για χάρη της Calvin Klein

Σάλος επικρατεί στο διαδύκτιο με δημοσίευμα της daily mail, όπου το εξώφυλλο απεικονίζει έναν τρανς άνδρα να κυοφορεί και δίπλα η γυναίκα να τον κρατάει αγκαλιά.

Στο δημοσίευμα η αρθρογράφος αναφέρει όσους γεννήθηκαν άντρες και θέλους να ζησουν ως γυναίκες απλά να το κάνουν.

Πιο κάτω κάποια απο τα γραφόμενα της αρθρογράφου της daily mail

Όταν πρόκειται για τη συζήτηση γύρω από τρανς ζητήματα, έχω έναν απλό κανόνα. Καν 'το. Αν γεννηθήκατε άντρας αλλά θέλετε να ζήσετε ως γυναίκα, προχωρήστε το. Αν είσαι γυναίκα που θέλει να γίνει άντρας, προτίμησέ το. Απλώς να θυμάστε ότι δεν είστε ο μόνος με δικαιώματα και κατανοήστε ότι για να λειτουργήσει αυτό πρέπει όλοι να σεβόμαστε τις απόψεις του άλλου – ακόμα κι αν τυχαίνει να διαφέρουν.

Σε τελική ανάλυση, αυτό δεν έχει να κάνει με το φύλο, έχει να κάνει με την ανθρωπότητα και το πώς συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας, τη γυναίκα ή, εν προκειμένω, οποιονδήποτε ενδιάμεσο.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια μικρή μειοψηφία της τρανς κοινότητας της οποίας τα κίνητρα και τον τρόπο λειτουργίας δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω.

Για παράδειγμα, δεν καταλαβαίνω γιατί, αν έχετε λειτουργικά ανδρικά γεννητικά όργανα και απολαμβάνετε το σεξ με γυναίκες, προτιμάτε να ταυτίζεστε ως τρανς λεσβία αντί για άντρα. Απλώς φαίνεται πολύς χρόνος και κόπος και στενοχώρια για να επιτύχουμε, στο τέλος, το ίδιο αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *