ΣΩΤΗΡΑ: Παραμένει άφαντος ο Καμπούρης, σε κλειστά κυκώματα στρέφουν τις έρευνες οι αρχές

Τo χειρότερο σενάριο εξετάζουν αυτή τη στιγμή οι Αρχές αναφορικά με την εξαφάνιση του 35χρονου Αντρέα Χρίστου άλλως Καμπούρη από τη Σωτήρα Αμμοχώστου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε σε συγγενικά του πρόσωπα την εμπλοκή του στην απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στην Ορόκλινη με τραυματίες 42χρονο και 6χρονο. 

Σύμφωνα με καταθέσεις που έδωσαν στις Αρχές ο πατέρας και η αδελφή του 35χρονου, ο οποίος δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο στις 6 Δεκεμβρίου 2022 και δύο μέρες μετά την διάπραξη του εγκλήματος, ο ίδιος μαζί με τον 31χρονο που κρατείται ήδη από τις Αρχές για την υπόθεση έλαβαν εντολές από τον 34χρονο επιχειρηματία για να εκτελέσουν “συμβόλαιο θανάτου” έναντι αμοιβής €40,000. Ο 35χρονος παρέδωσε κινητό τηλέφωνο στην αδελφή του, με την εντολή να το προσέχει καλά και να το δώσει στην Αστυνομία σε περίπτωση που ο ίδιος πάθαινε το οτιδήποτε.

Το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο εξετάζεται ήδη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια του Αρχηγείου Αστυνομίας και εκτιμάται ότι θα δώσει απαντήσεις σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την πολύκροτη υπόθεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σηματοδοτήσει νέο γύρο ραγδαίων εξελίξεων, με συλλήψεις προσώπων και πολυεπίπεδες έρευνες.

Ο 35χρονος κατονομάστηκε επίσης από τον 31χρονο ως το πρόσωπο από το οποίο λάμβανε εντολές για να εκτελέσει το έγκλημα στην Ορόκλινη. 

Οι Αρχές συνεχίζουν εξάλλου τις έρευνες στην περιοχή των Βρυσούλλων, εκεί όπου εντοπίστηκε εγκαταλελειμένο το όχημα του 35χρονου και έχοντας ίχνη απόπειρας εμπρησμού και περιλουσμένο με εύφλεκτη ύλη, εντός και εκτός. 

Διερευνούν επίσης το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στις κατεχόμενες περιοχές ή να έπεσε θύμα άγριου φονικού προκειμένου κάποιοι να του “κλείσουν” το στόμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *