ΣΩΤΗΡΑ: Εντείνεται η αγωνία για την εξαφάνιση “Καμπούρη”. Στις Βρυσούλες το τελευταίο στίγμα απο το κινητό του

Εντείνεται η αγωνία για την εξαφάνιση “Καμπούρη”  καθώς ενισχύεται το χειρότερο σενάριο που ακόμη και ο ίδιος ο 35χρονος είχε αποκαλύψει στην οικογένεια του. Ότι δηλαδή κάποιοι θα τον σκότωναν.

Ο 35χρονος Ανδρέας Χρίστου άλλως Καμπούρης παραμένει εξαφανισμένος. Ήδη στα χέρια των ανακριτών υπάρχουν στοιχεία που φαίνεται να μην τους αφήνουν άλλη επιλογή, ενισχύοντας τη θέση ότι κάποιοι σε μία προσπάθεια να του κλείσουν το στόμα, τον έβγαλαν από τη μέση. Με τους ανακριτές να καλούνται να λύσουν το μυστήριο, αν ο νεαρός βρισκόταν στα κατεχόμενα, δεν θα επικοινωνούσε με την οικογένεια του ή κάποιον δικό του; Και αν το σχέδιο του Καμπούρη ήταν να διαφύγει στα κατεχόμενα γιατί το όχημα της αδελφής του που ο ίδιος οδηγούσε την τελευταία φορά που έδωσε σημεία ζωής, ήταν περιλουσμένο με εύφλεκτη ύλη εντός και εκτός;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σήμα του κινητού του τηλεφώνου εξέπεμψε για τελευταία φορά από την περιοχή των Βρυσούλων, εκεί δηλαδή που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα.

Μία εβδομάδα μετά την απόπειρα και παρά τις εντατικές έρευνες, μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί. Την ώρα που η φωτογραφία του δόθηκε στη δημοσιότητα, σε μια προσπάθεια να οδηγηθούν στα ίχνη του.

Οι απειλές και η κατάθεση

Στο μεταξύ οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ενώ την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως με μέλη του ΤΑΕ Λ/κας συνομίλησε και το γνωστό συγγενικό πρόσωπο του 42χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το εν λόγω πρόσωπο έστρεψε τα βλέμματα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο ο οποίος ισχυρίστηκε πως είχε εκτοξεύσει απειλές.

Ήδη επεξεργάζονται και κλειστά κυκλώματα ώστε να διαφανεί και κατά πόσον ισχύουν τα όσα ομολόγησε ο 31χρονος, ότι δηλαδή είχαν μεταβεί μαζί με τον Χρίστου σε υποστατικό του επιχειρηματία για να του ζητήσει τα χρήματα για το συμβόλαιο θανάτου που είχαν συμφωνήσει.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται και τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδόμενων από το τηλέφωνο που παρέδωσε η αδελφή του 35χρονου στην Αστυνομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *