“Περιμένουμε μια ώρα να μας δει γιατρός, τζιαι τελικά φεύκουμε”. Φωνάζουν ξανά οι ασθενείς για το Γ.Ν.Α

Με φόντο την κόντρα ΠΑΣΥΚΙ -ΟΚΥπΥ, που ξέσπασε, με τον Σωτήρη Κούμα να κάνει λόγο για υποστελέχωση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, προκαλώντας μάλιστα τον εκπρόσωπο τύπου του ΟΚΥπΥ να “πάνε μαζί να μετρήσουν ιατρούς στα νοσοκομεία”, με τον κ. Χαριλάου να απαντά πως δεν τίθεται θέμα υποστελέχωσης και πως έχουν προκηρυχθεί εννέα θέσεις οι οποίες οι δύο αφορόυν το νοσοκομείο Πάφου, οι ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, φωνάζουν εκ νέου για προβλήματα αναμονής ωρών για εξέτασης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, κάνουν λόγο για κωλύσιεργεία και ειδικότερα σε μια μικρή επαρχία όπως είναι η Αμμόχωστος, όπως αναφέρουν, να περιμένουν ώρες στην αναμονή των Επειγόντων περιστατικών για να εξεταστούν.

Μιλώντας στο ecosmoscy, πολίτες της επ. Αμμοχώστου αναφέρουν: “Πρίν απο λίγες μέρες, είχα πάει στις πρώτες βοήθειες, γιατί έιχα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, εγράφτηκα τζια επερίμενα για να εξεταστώ. Χωρις να υπερβάλλω κυριολεκτικά επερίμενα μια ώρα, τζιαι αναγκάστηκα να πάω σε ιδιωτική κλινική για να με εξετάσουν. Καταλάβουμε ότι τζιαι οι γιατροί εν πλάσματα, αλλά εν απαράδεκτο να περιμένεις μιαν ώρα για να εξεταστείς” , ενώ ένας άλλος ασθενέις ανέφερε πως “Τις προάλλες είχα πάει στα επείγοντα γιατί έπεσα τζιαι εχτύπησα το πόδι μου. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Επέρασεν μιάμιση ώρα για να με δουν . Δηλαδή στις υπόλοιπες πόλεις που εν πιο πολύς ο κόσμος τι γίνισκεται;” διερωτήθηκε καταλήγωντας ο ασθενής.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που οι πολίτες της επ΄. Αμμοχώστου “φωνάζουν” για προβλήματα στα ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, ενώ κατα καιρούς είχαν δεί το φως της δημοσιότητας, προβλήματα υποστελέχωσης απο την πλευρά του προσωπικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΣΥΚΙ εξήγγειλε στάση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Παρασκευή, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *